ΕΛΛΑΔΑ

Ο κουμπάρος.... τον κουμπάρο ακόμα και την Μεγάλη Εβδομάδα!

Ο κουμπάρος.... τον κουμπάρο ακόμα και την Μεγάλη Εβδομάδα!
Τι κι αν βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Εβδομάδας και οφείλουμε....

Τι κι αν βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Εβδομάδας και οφείλουμε να κατευνάσουμε τα πάθη μας... Μερικοί φαίνεται πως δεν τα καταφέρνουν και όχι μόνο δεν θρηνούν για τα Πάθη του Χριστού αλλά επιδίδονται με μεγαλύτερη μανία στα δικά τους.

Ο λόγος για δύο κουμπάρους (άνδρες) οι οποίοι και πιάστηκαν στα πράσα από τη σύζυγο του ενός! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κουμπάρος είχε μόλις φθάσει από το εξωτερικό και πήγε κρατώντας μία λαμπάδα σε χωριό της ημιορεινής Ηλείας, στο σπίτι του ζευγαριού που είχε παντρέψει.

Εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν εντός σπιτιού μόνο ο κουμπάρος, με τη σύζυγο να φθάνει μετά από λίγη ώρα απροειδοποίητα, η οποία ακούγοντας περίεργους θορύβους μπαίνοντας στο σπίτι, έτρεξε προς την κρεβατοκάμαρα. Εκεί, κυριολεκτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς αντίκρισε ημίγυμνους στο κρεβάτι τον σύζυγο και τον κουμπάρο της.

Το σοκ της γυναίκας ήταν ιδιαιτέρως ισχυρό με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να λιποθυμήσει. Έτσι, οι κουμπάροι βρήκαν λίγο χρόνο να ντυθούν και να ψάξουν τρόπο να της εξηγήσουν τα ανεξήγητα!!

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις» ήταν μια φράση που η κοπέλα άκουσε ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο, η καλύτερη δικαιολογία ήταν εκείνη του συζύγου της που επικαλέστηκε περιέργεια να δει το… τατουάζ του κουμπάρου του σε επίμαχο σημείο ώστε να κάνει και αυτός ένα!

Οι γελοίες δικαιολογίες τους φυσικά και δεν έπεισαν τη σύζυγο που μετά το Πάσχα ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Aπό το stifora.gr