ΕΛΛΑΔΑ

Aυτός είναι ο 21χρονος Σατανιστής

Aυτός είναι ο 21χρονος Σατανιστής

Ο 21χρονος της πολτοποίησε το κεφάλι ανήμερα του Πάσχα στην κεντρική πλατεία - Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες για την δράση του νεαρού Σατανιστή - Γνώριζαν οι γονείς του για τον φόνο - Τους είχε αποκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του πριν από ένα μήνα --Ετοίμαζε νέα ανθρωποθυσία στις 21 Ιουνίου

Η υπόθεση με τη δολοφονία άστεγης στη Γλυφάδα ξύπνησε μνήμες από τους σατανιστές της Παλλήνης. Μόνο φρίκη προκαλεί η ασυνήθιστη για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία άστεγης στη Γλυφάδα, που διαπράχθηκε Ανήμερα του Πάσχα. Ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί ομολόγησε στις Αρχές πως το θύμα του έγινε ανθρωποθυσία στον Σατανά.

Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός 21χρονος φαίνεται να είχε ενημερώσει τους γονείς του πριν από ένα μήνα για την αποτρόπαια δολοφονία που διέπραξε και οι γονείς του τον είχα συμβουλεύσει να παραδοθεί στην αστυνομία και να ομολογήσει.

Μάλιστα, η ημέρα που επέλεξε ο ίδιος είναι σημαδιακή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, ετοίμαζε να προχωρήσει και σε άλλη μία ανθρωποθυσία κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές.

Έκανε ολόκληρο τελετουργικό πριν από την ανθρωποθυσία

Ήταν Ανήμερα του Πάσχα όταν ο 21χρονος πολτοποίησε με μία πέτρα το κεφάλι της άστεγης γυναίκας στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας. Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε στις Αρχές, ο 21χρονος πριν προχωρήσει στην ανθρωποθυσία έκανε ολόκληρο τελετουργικό. Αφού χάραξε το χέρι του με ένα γυαλί με το αίμα του έγραψε σε ένα παγκάκι της πλατείας τον αριθμό «666» και έναν ανάποδο σταυρό. Στη συνέχεια πήρε μία πέτρα και πολτοποίησε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας μέσα σε πλήθος κόσμου. Ψύχραιμος έβαλε την πέτρα σε μία σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων. Όπως ανέφερε στην ομολογία του, ο δράστης ετοίμαζε από καιρό το «χτύπημα» ενώ, όπως υποστήριξε, δεν είχε στο μυαλό του συγκεκριμένο στόχο. Αντίθετα, θα σκότωνε όποιον έβλεπε εκείνη την ώρα και θα τον «ενέπνεε» για ανθρωποθυσία. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν γενετικό υλικό, τόσο από το αίμα που βρέθηκε στο παγκάκι, καθώς στην την πέτρα την οποία χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο.

Είχε κάνει "διατριβή" στον σατανισμό-Κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος από την εφηβεία του είχε μυηθεί στον σατανισμό. Ο ίδιος ζούσε στην οδό Ξάνθου 56 μαζί με τους γονείς του και την αδερφή του. Κανείς, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα, καθώς είχε κάνει ολόκληρη "διατριβή" στον σατανισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, μέσα από το οποίο καυχιόταν για τα όσα υποστήριζε. Ο ίδιος από ηλικία 15 ετών είχε διαβάσει δεκάδες βιβλία που αφορούν στον σατανισμό, ενώ είχε διασυνδέσεις παγκοσμίως μέσω Διαδικτύου με άτομα που γνώριζαν σχετικά με το θέμα.

Ο δράστης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια, τόσο τα όσα έπραξε ανήμερα του Πάσχα, όσο και τα όσα ετοίμαζε στις 21 Ιουνίου. Την Πέμπτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Για την υπόθεση η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει εντός της ημέρας σε επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στη Γλυφάδα: Πολτοποίησαν το κεφάλι γυναίκας με πέτρα

«Πάγωσαν» στη Γλυφάδα: Την βρήκαν νεκρή στην παραλία