ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι φερόμενοι δολοφόνοι του 59χρονου πυροσβέστη;

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι φερόμενοι δολοφόνοι του 59χρονου πυροσβέστη;
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι βρίσκονται οι δυο δράστες που...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι βρίσκονται οι δυο δράστες που πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον 59χρονο πυροσβέστη κατά τη διάρκεια ληστείας σε σουπερ μάρκετ της Πάτρας.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε με απόλυτη μυστικότητα και συμμετοχή πολλών ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο διαμέρισμα των δύο αλλοδαπών βρέθηκε και ένα όπλο.

Οι αστυνομικοί πλέουν περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το όπλο που βρέθηκε στο διαμέρισμα των δύο υπόπτων, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε και στην αιματηρή ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δυο άντρες Αλβανικής καταγωγής ενώ από τα γραφεία της Ασφάλειας έχουν κληθεί και έχουν περάσει οι υπάλληλοι του καταστήματος προκειμένου να αναγνωρίσουν τους προσαχθέντες.

Η διαδικασία της αναγνώρισης έγινε με εξαιρετική λεπτομέρεια: φόρεσαν μαύρα φούτερ και γυαλιά ηλίου στους δύο άνδρες και δημιούργησαν την σκηνή που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών βρήκαν και όπλο στην κατοχή των νεαρών το οποίο και εξετάζεται.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στην ομάδα των δύο προσαχθέντων νεαρών του οποίου τα στοιχεία γνωρίζει η Ασφάλεια της Πάτρας...

Πηγή: www.dete.gr