ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Αγίους Αναργύρους

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Αγίους Αναργύρους

Σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού, λόγω εργασιών εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού, κατά το χρονικό διάστημα από 18 έως και 28-8-2014, κατά τις ώρες 15.00΄ έως 21.00΄:

Α΄ ΦΑΣΗ:

Πλήρης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του ο.α. 116, σε μέγιστο μήκος 7μ., εναλλάξ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Πλήρης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μπίμπιζας, στο ύψος της συμβολής της με την Λ. Δημοκρατίας, σε μέγιστο μήκος 7μ., εναλλάξ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται και προς τις δύο κατευθύνσεις εκ περιτροπής από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,5μ.

• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε πενήντα (50) χλμ./ώρα, στα τμήματα της οδού Μπίμπιζας και της Λ. Δημοκρατίας, που εκτείνεται 50μ. πριν και κατά μήκος της περιοχής των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.
• Απαγόρευση του προσπεράσματος στη Λ. Δημοκρατίας και στην οδό Μπίμπιζας, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή - έκπληξη στην Αμφίπολη: Δεν είναι μόνο ένας ο τάφος;