ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Σε ξενώνα ψυχικά ασθενών η 58χρονη που «έχτισε» τη νεκρή μητέρα της

Μεσσηνία: Σε ξενώνα ψυχικά ασθενών η 58χρονη που «έχτισε» τη νεκρή μητέρα της

Η 58χρονη που μετέτρεψε σε τάφο μια αποθήκη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να κρύψει τη σορό της 84χρονης μητέρας της θα φιλοξενηθεί σε ειδικό ξενώνα για ασθενείς με ψυχικές ασθένειες.

Το αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων στη νεκρή θα καθορίσει και τη δίωξη που θα της ασκηθεί, αναφέρει το pelopsnews.gr.

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή, δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης εξ αιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού. Έτσι, θα χρειαστεί να περάσει ένα μεγάλο διάστημα -περίπου ενάμισι μήνας- ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που διενεργούνται στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να διαπιστωθεί αν η 84χρονη που κηδεύτηκε χθες είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας ή ο θάνατός της οφειλόταν σε παθολογικά αίτια.

Ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν, θα ασκηθεί και η σχετική δίωξη στην 58χρονη. Αν ο θάνατος της ηλικιωμένης δεν ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας, η κόρη της θα κατηγορηθεί για προσβολή νεκρού για την ενέργειά της να «χτίσει» τη σορό κάτω από το σπίτι της. Παράλληλα, ερευνάται αν στο διάστημα από το θάνατο της μητέρας, η κόρη της εξακολουθούσε να εισπράττει τη σύνταξή της.

Διαβάστε επίσης:

Στοιχεία - σοκ για παιδόφιλους από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος χωρίς όρους ο γιατρός που πήρε «φακελάκι»

Πετρέλαιο θέρμανσης: Οδηγίες και συμβουλές προς καταναλωτές

Δηλητηριάστηκε κοριτσάκι 2,5 ετών από μανιτάρια

Θήβα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού μεγάλης αξίας