ΕΛΛΑΔΑ

Με τα νέα προγράμματα OTE Double Play & OTE TV δε θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι

Με τα νέα προγράμματα OTE Double Play & OTE TV δε θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι

Επειδή σπίτι χωρίς ίντερνετ είναι πια κάτι σαν σπίτι χωρίς κρεβάτι και επειδή σιγά σιγά χειμωνιάζει, κάτι που σημαίνει ότι οι έξοδοι μειώνονται και οι βραδιές με ταινία και φίλους αυξάνονται, και επειδή ξέρουμε ότι οι πελάτες μας κυνηγούν την προσφορά, ο ΟΤΕ με τα νέα του εμπλουτισμένα προγράμματα ΟΤΕ Double Play και OTE TV θα σας κάνει σπιτόγατους, θέλετε δε θέλετε.

Συγκεκριμένα με τα νέα εμπλουτισμένα προγράμματα ΟΤΕ Double Play σε προσφορά μπορείτε να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στο Internet με ταχύτητες έως 24Mbps και αξιόπιστη τηλεφωνία με την εγγύηση του δικτύου ΟΤΕ.

Επιπλέον, εντελώς δωρεάν έχετε:

• Ασύρματο router με κάθε νέα σύνδεση

• 2 μήνες ολοκληρωμένη online προστασία OTE Secure με τις υπηρεσίες Anti-Virus, Firewall, Anti-Spam, Parental Control και Browsing Protection με κάθε νέα σύνδεση

• Wi-Fi εκτός σπιτιού με το OTE My WiFi: όλοι οι συνδρομητές προγραμμάτων OTE Double Play μπορούν να συνδέονται στο Internet εντελώς δωρεάν και εκτός σπιτιού

• Αναγνώριση κλήσης στα OTE Double Play 24

Και οι προσφορές δε σταματούν εδώ!

Με το Full pack του ΟΤΕ TV, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο. Ταυτόχρονα μπορείτε να απολαμβάνετε ποιοτικά παιδικά προγράμματα, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα καλέστε δωρεάν το 13888, επισκεφτείτε το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE– COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή την ιστοσελίδα www.ote.gr.