ΕΛΛΑΔΑ

Στον Ανακριτή οι επίορκοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ

Στον Ανακριτή οι επίορκοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ
Απολογούνται από το πρωί ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή...

Απολογούνται από το πρωί ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ οι οποίοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων για χρηματισμό.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι αυτή της παθητικής δωροδοκίας κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση από δράστη που έχει την ιδιότητα υπαλλήλου του υπουργείου οικονομικών.

Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι έπεσαν θύματα σκευωρίας του ιδιοκτήτη του βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω από τον οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, απαίτησαν εκβιαστικά 1000 ευρώ προκειμένου να βεβαιώσουν τις ελάχιστες δυνατές παραβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας, με διάταξη που εξέδωσε, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας των υπαλλήλων. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Σερλή του Μιχαήλ, Γιώργο Τσικνάκη του Εμμανουήλ και Δημήτρη Μαλιάγκα του Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονται, εκτός από συγγενικά πρόσωπα των κατηγορουμένων και αρκετοί συνάδελφοι τους.