ΕΛΛΑΔΑ

Μπολάνο για Κορκονέα:«Τον έδειρα και θα το ξανακάνω»

Μπολάνο για Κορκονέα:«Τον έδειρα και θα το ξανακάνω»
Επιστολή από τις φυλακές Δομοκού στις οποίες κρατείται, απέστειλε μέσω αντιεξουσιαστικού site, το μέλος της Επαναστατικής Οργάνωσης...

Επιστολή από τις φυλακές Δομοκού στις οποίες κρατείται, απέστειλε μέσω αντιεξουσιαστικού site, το μέλος της Επαναστατικής Οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς», Δαμιανός Μπολάνο.

Ο Μπολάνο, στην ανακοίνωσή του παραδέχεται πως έχει χτυπήσει δύο φορές το δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώντα Κορκονέα. Συγκεκριμένα, το μέλος της Επαναστατικής Οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», καταγράφει τις σκηνές της επίθεσής του στον πρώην αστυνομικό. Ακόμα, τονίζει πως κάθε φορά που θα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κορκονέα, θα πράττει το ίδιο, αφού το θεωρεί χρέος του, προς τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Ερωτήματα ωστόσο, προκαλεί το γεγονός της αναφοράς στον 21χρονο Θεόφιλο Μαυρόπουλο, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του. Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαυρόπουλος νοσηλεύεται από προχθές στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», μετά την εμπλοκή του σε πυροβολισμούς με αστυνομικούς της Τρίτη, στην περιοχή της Πεύκης και τα δακτυλικά του αποτυπώματα είχαν βρεθεί στη γιάφκα της Ε.Ο «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, στον Βόλο.