ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απαγωγής γιατρός-Ζήτησαν 2 εκατ. λίτρα!

Θύμα απαγωγής γιατρός-Ζήτησαν 2 εκατ. λίτρα!
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής...

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής ενός καρδιολόγου, από αγνώστους. Τελικά, ο καρδιολόγος αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατόπιν διαπραγματεύσεων, δόθηκε στους απαγωγείς χρηματικό ποσό.

Ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος σε περιοχή των Βορείων προαστίων. Είναι καλά στην υγεία του και πλέον βρίσκεται με την οικογένειά του. Η Ασφάλεια έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ειδικότερα, θύμα απαγωγής από αγνώστους έπεσε, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, ο καρδιολόγος, κάτοικος βορείων προαστίων. Τη στιγμή της απαγωγής του, ο 67χρονος επιστήμονας βρισκόταν στο κτήμα του στη Σταμάτα Αττικής όπου και πραγματοποιούσε γεωργικές εργασίες.

Ο καρδιολόγος, ο οποίος διατηρεί εταιρεία με ιατρικό εξοπλισμό, αιφνιδιάστηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό δραστών, οι οποίοι με μεθοδικές και γοργές κινήσεις, επιβίβασαν τον ηλικιωμένο άντρα σε αυτοκίνητο. Ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ιδιαίτερο στην υπόθεση είναι ότι κατά τη μεταφορά του ηλικιωμένου σε άγνωστη περιοχή, τον έριξαν στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. όπου και ενημέρωσε τον γιο του από το κινητό του τηλέφωνο που είχαν ξεχάσει να αφαιρέσουν οι δράστες.

Σε κατάσταση σοκ ο γιος του καρδιολόγου, άκουγε τον πατέρα του να τον ενημερώνει για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Λίγη ώρα αργότερα, οι απαγωγείς ενημέρωναν τον γιο ότι οφείλει να καταβάλει το ποσό των δυο εκατομμυρίων ευρώ ως λίτρα για την απελευθέρωση του αγαπημένου του προσώπου.

Η είδηση σήμανε συναγερμό στις διωκτικές αρχές οι οποίες πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των απαγωγέων. Το όχημα το οποίο εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε περιοχή του Καματερού, ήταν το Ι.Χ του γιατρού.