Δημόσια συγνώμη ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τα επεισόδια στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Με ανακοίνωσή της, η φοιτητική παράταξη επιχειρεί να αποκαταστήσει εν μέρει την εικόνα των μελών της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ...
Σε δημόσια συγνώμη προέβη η ΔΑΠ ΝΔΦΚ μετά τη δημοσιοποίηση του video, στο οποίο μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΤΕΙ Πειραιά πανηγυρίζουν τη νίκη στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές με απρεπή και προσβλητικό τρόπο.
Με ανακοίνωσή της, η φοιτητική παράταξη επιχειρεί να αποκαταστήσει εν μέρει την εικόνα των μελών της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Πειραιά, ζητώντας ουσιαστικά δημόσια συγγνώμη, αλλά και υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό που δεν αφορά στο σύνολο της παράταξης.
Στα μέλη επιβλήθηκε αναστολή του δικαιώματος της ιδιότητας του μέλους για έξι μήνες.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Έπειτα από μεμονωμένο ανεπίτρεπτο περιστατικό που παρατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή των πρόσφατων φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών στο ΤΕΙ Πειραιά, στις οποίες καταγράφηκε σημαντική αύξηση της συμμετοχής αλλά και των ποσοστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πείσμα πολλών, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τη όλη τη φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα.
Η συμπεριφορά αυτή δε συνάδει με το ρόλο και την ιστορία της παράταξης μας.
Για το λόγο αυτό παραπέμφθηκαν ήδη δύο σπουδαστές - μέλη μας στο Πειθαρχικό Όργανο και τιμωρήθηκαν με εξάμηνη αναστολή της ιδιότητας του μέλους».
Την επιστολή υπογράφει ο Γραμματέας ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Πειραιά, Γρηγόρης Αντωνάκης.
Διαβάστε επίσης: Επεισόδιο με ΔΑΠ ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Πειραιά
Εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» η Άννα Λιβαθυνού