ΕΛΛΑΔΑ

Στάσεις εργασίας των ΜΜΜ την Πέμπτη

Στάσεις εργασίας των ΜΜΜ την Πέμπτη
«Χειρόφρενο» θα τραβήξουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφορά...

«Χειρόφρενο» θα τραβήξουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη συμμετέχοντας στην απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

Με εξαίρεση τον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν με ολιγόωρες στάσεις προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας, για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν την Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο αυτά μέσα σταθερής τροχιάς, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών, τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μετρό θα εκτελεί δρομολόγια μετά τις 8 το πρωί, ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Σημειώνεται, ότι την ίδια μέρα οι συρμοί του Μετρό θα πηγαίνουν μέχρι τη στάση "Δουκίσσης Πλακεντίας", καθώς από το σταθμό αυτό μέχρι το αεροδρόμιο το δίκτυο ελέγχεται από τον ΟΣΕ.