ΕΛΛΑΔΑ

Αγανάκτησε και ο καιρός-Βροχές και πτώση θερμοκρασίας!

Αγανάκτησε και ο καιρός-Βροχές και πτώση θερμοκρασίας!
Η λέξη άστατος είναι αυτή που χαρακτηρίζει τέλεια τη σημερινή ημέρα...

Η λέξη άστατος είναι αυτή που χαρακτηρίζει τέλεια τη σημερινή ημέρα. Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χαλαζόπτωση συνθέτουν το σκηνικό της Τετάρτης! Ποιο καλοκαίρι, μίλησε κανείς για καλοκαίρι;

Αναλυτικά η πρόγνωση

Στην Αττική ο καιρός θα είναι φυσικά άστατος καθώς αναμένονται κατά περιόδους
βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός θα είναι άστατος. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο
Ο καιρός θα είναι άστατος και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο
Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα Ανατολικά το βράδυ πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη
Ο καιρός θα είναι άστατος. Σποραδικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίο και Δωδεκάνησα
Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.