ΕΛΛΑΔΑ

Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι άνεμοι...

Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι άνεμοι...
Μετά από μία άκρως καλοκαιρινή ημέρα… έρχονται πάλι κάποια συννεφάκια...

Μετά από μία άκρως καλοκαιρινή ημέρα… έρχονται πάλι κάποια συννεφάκια! Για αύριο, Δευτέρα, προβλέπεται ενίσχυση βορείων ανεμών στο Αιγαίο τοπικά στα 7 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κατά τόπους βροχές.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Στη Θράκη σχεδόν αίθριος. Στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στερεάς να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στη Θεσσαλία και την κεντρική στερεά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά για πρόσκαιρους όμβρους. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.