ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
Δεν λέει να καλοκαιριάσει ούτε αύριο, Δευτέρα, ο καιρός, καθώς δεν θα λείψουν οι βροχές...

Δεν λέει να καλοκαιριάσει ούτε αύριο, Δευτέρα, ο καιρός, καθώς δεν θα λείψουν οι βροχές και οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως έως 8 μποφόρ. Παράλληλα, θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα ανατολικά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Στη δυτική Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στα νότια 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.