ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο και των γονέων σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αμάρυνθο

Ξύλο και των γονέων σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αμάρυνθο
Γκολ και ξύλο "απόλαυσαν" όσοι βρέθηκαν...

Γκολ και ξύλο "απόλαυσαν" όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Αμαρύνθου στην Εύβοια για να παρακολουθήσουν το τουρνουά 5χ5.

Αντιμέτωπες ήταν μια ελληνική ομάδα και μια Αλβανική ομάδα. Από την αρχή της αναμέτρησης τα μαρκαρίσματα ήταν σκληρά και από τις δύο πλευρές, ενώ έξω από το γήπεδο είχαν συγκεντρωθεί φίλαθλοι και των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρά να μυρίζει μπαρούτι από την αρχή. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης είχαν κλειδώσει την πόρτα του γηπέδου για να μην εισβάλουν οι φίλαθλοι.

Το παιχνίδι τελείωνε και η Αλβανική ομάδα κέρδιζε. Κανείς όμως δεν ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει το egnomi.gr η αρχή του τσαμπουκά έγινε δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όταν δύο αντίπαλοι συγκρούστηκαν βίαια μεταξύ τους.

Με την επέμβαση ψυχραιμότερων ο ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε, αλλά την ίδια ώρα ξεκίνησε ένας άλλος «αγώνας» με μπουνιές και κλοτσιές. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν κάποιες ατάκες Αλβανού φιλάθλου, που ειρωνεύτηκε τους παίχτες της ελληνικής ομάδας. Ακολούθησαν συμπλοκές και απίστευτες σκηνές βίας.

Έλληνες και Αλβανοί παίκτες, καθώς και φίλαθλοι που παρακολουθούσαν τον αγώνα έγιναν ένα κουβάρι και η μάχη μεταφέρθηκε στον εθνικό δρόμο Αμαρύνθου-Ερέτριας, ακριβώς έξω από το γήπεδο της Αμαρύνθου. Πολλοί ήταν εκείνοι που αποχώρησαν τραυματισμένοι, ενώ αρκετοί αλλοδαποί στην περιοχή της Αμαρύνθου κυκλοφορούν με εμφανή τα σημάδια της μάχης.