ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τη δολοφονία του 27χρονου στη Σαλαμίνα!

Θρίλερ με τη δολοφονία του 27χρονου στη Σαλαμίνα!
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας του 27χρονου στη Σαλαμίνα...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας του 27χρονου στη Σαλαμίνα το μεσημέρι της Δευτέρας. Την πρώτη τραγική είδηση του αποτρόπαιου εγκλήματος έρχεται να ακολουθήσει μία άλλη της εξαφάνισης της κοπέλας που φέρεται να ήταν μαζί του εκείνη την ώρα. Τα νέα σενάρια της αστυνομίας κάνουν λόγο για απαγωγή!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης όταν διερχόμενοι εντόπισαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της αστυνομίας ο άνδρας φαίνεται πως δεν ήταν μόνος εκείνη τη μοιραία ώρα, καθώς στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε μία γυναικεία τσάντα. Συνοδηγός ήταν μία 19χρονη κοπέλα, όπου διατηρούσε σχέσεις μαζί της, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από εκείνη την ώρα!

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας μέχρι στιγμής η τύχη της νεαρής αγνοείται, ενώ δεν υπήρξε καμία απολύτως επικοινωνία με άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου.

Τον πυροβόλησαν στο λαιμό!

Μία σφαίρα στο λαιμό έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή! Ο λόγος για το 27χρονο θύμα, το καλό παιδί όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι της νύχτας. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε έναν μοιραίο πυροβολισμό από τους ή τον δράστη στο λαιμό, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Γενική Ασφάλεια Αθήνας.