ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποιοί απείλησαν τον Α. Γκλέτσο

Κακοποιοί απείλησαν τον Α. Γκλέτσο
Γνωστή συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή της Στυλίδας...

Γνωστή συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή της Στυλίδας και εν γένει της Φθιώτιδας απείλησε αργά χθες το βράδυ τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο δήμαρχος Στυλίδας δέχτηκε απειλές -όπως κατήγγειλε παρουσία της μητέρας του και παρέας φίλων του -από άτομα που συνθέτουν εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είναι γνωστά σε κάθε κάτοικο της περιοχής!

«Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την γνωστή συμμορία της Στυλίδας και κανείς να μην κάνει τίποτα. Δεν πάει άλλο.... από Δευτέρα πάω στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα...Θα φθάσω μέχρι τον Υπουργό για δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη γάγγραινα και να μπορεί ο κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας να αναπνεύσει επιτέλους», ανέφερε σε τοπικό ΜΜΕ ο Απόστολος Γκλέτσος.

Το περιστατικό

Ο τοπικός άρχοντας οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής όταν ένα όχημα εμφανίστηκε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του, δημιουργώντας προβλήματα και στους διερχόμενους οδηγούς.

Ο πρώην ηθοποιός ενημέρωσε τηλεφωνικά τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν και έφυγε με προορισμό το πατρικό του. Όταν έφτασε εκεί, τον πλησίασαν δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι- δύο από τα γνωστά μέλη της συμμορίας- και τον απείλησαν, λέγοντάς του «Εμείς θα τα πούμε…». Απειλές που εκτοξεύτηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του!

Ο Α. Γκλέτσος τότε μαζί με συνεργάτες του μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πηγή: www.lamiareport.gr