ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι οι έρευνες για το φρικτό διπλό φονικό στη Μεσσηνία

Στο σκοτάδι οι έρευνες για το φρικτό διπλό φονικό στη Μεσσηνία

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Πλατύ Μεσσηνίας από το διπλό αποτρόπαιο φονικό 35χρονου αλλοδαπού και του τρίχρονου γιου του!


Ο άντρας και το μικρό αγγελούδι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.

Διερχόμενος οδηγός εντόπισε το αυτοκίνητο του θύματος ενώ επί τόπου μετέβησαν αστυνομικοί και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής οι οποίοι ανέσυραν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί, ο 35χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, καθώς και ο 2χρονος ανήλικος υιός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και ο ανήλικος βαθύ τραύμα στο λαιμό.

Το τραύμα του ενήλικου ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό το μόλις τριών ετών αγοράκι του. Είχε βαθύ τραύμα στον λαιμό του...

«Κοινωνικός και αγαπητός»
Το θύμα διέμενε στο Πλατύ Μεσσηνίας και περιστασιακά εργαζόταν ως αναβάτης σε ιπποδρομίες.
O πρόεδρος του χωριού Πλατύ, Γιώργος Τζαβάρας, μιλώντας στο dete.gr ανέφερε ότι ο 35χρονος Φίλιππος Μεσάι έμενε εκεί τα τελευταία 15 χρόνια. «Μας κόπηκαν τα πόδια μόλις μάθαμε τι έγινε.

Όλο το χωριό σήμερα μόνο γι' αυτό το θέμα μιλάει. Ήταν ένα παιδί καλό, ευγενικό που έτρεχε όπου έβρισκε μεροκάματο. Πρόσεχε τα παιδιά του»-το θύμα είχε και άλλο ένα αγόρι 11 ετών που μένει με την μητέρα του.

«Ειδικά για τον 11χρονο γιό του», τόνισε ο κ. Τζαβάρας, «το οποίο είχε πρόβλημα υγείας αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις».

Και συνεχίζει: «Ο Φίλιππος ήταν κοινωνικός και αγαπητός. Βοήθησε το χωριό μας και τους νέους να ασχοληθούν με τις ιπποδρομίες που οργανώνουμε. Ήταν από τους κοινωνικούς Αλβανούς. Και στο καφενείο ερχόταν και όπου του λέγαμε για δουλειά έτρεχε».
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.

Πηγή: dete.gr