ΚΟΣΜΟΣ

Ο νόμος του Ισλαμικού Κράτους: Ποινές που προκαλούν ανατριχίλα

Ο νόμος του Ισλαμικού Κράτους: Ποινές που προκαλούν ανατριχίλα

Βλασφημία ίσον θάνατος. Μοιχεία ίσον θάνατος. Κατασκοπεία ίσον θάνατος. Τρομοκρατία ίσον εξορία: Η μακρά λίστα των ποινών που ισχύουν για όσους δε συμμορφώνονται με το νόμο της Σαρίας προκαλεί φρίκη.

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των ποινών που περιλαμβάνει από 80 βουρδουλιές για την κατανάλωση αλκόλ και τον ακρωτηριασμό χεριού στην περίπτωση κλοπής, μέχρι τη θανατική ποινή για βλασφημία και εκτροφή περιστεριών.

ISIS 1

Ο νόμος της Σαρία θα εφαρμοστεί στις περιοχές που ελέγχουν οι ακραίοι Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους, σε Συρία και Ιράκ.

Όσοι διαπράξουν το αδίκημα της μοιχείας θα πετροβολούνται μέχρι θανάτου (στην περίπτωση που ο «μοιχός» είναι παντρεμένος) ή θα μαστιγώνονται 100 φορές και θα εκδιώκονται απ'τη χώρα τους (αν ο ή η «κατηγορούμενος/η» είναι άγαμος/η»).

Όσοι κατηγορηθούν για ομοφυλοφιλία, θα εκτελούνται, όπως ακριβώς και όσοι συλλαμβάνονται ως κατάσκοποι των «απίστων».

ISIS 2

Σε όσους διαπράττουν ληστεία, θα κόβεται το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι ενώ η τιμωρία όσων συλληφθούν για τρομοκρατία θα είναι η εξορία.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν ήδη εκτελέσει δεκάδες ανθρώπους και έχουν δημοσιεύσει τις φωτογραφίες τους στο ίντερντετ.

ISIS 4

Την περασμένη εβδομάδα μαστίγωσαν μουσικούς επειδή έπαιζαν μουσική «προσβλητική για το Ισλάμ», συνέλαβαν και εκτέλεσαν νέους για εκτροφή περιστεριών, σκότωσαν 13 αγόρια επειδή παρακολουθούσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων του Ιράκ και της Ιορδανίας, στο πλαίσιο του ασιατικού Κυπέλλου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις