Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Έθαψαν τη νεκρή γάτα τους και την είδαν μπροστά τους μετά από 5 ημέρες!

Newsbomb

Χαρακτηρίστηκε «γάτος-ζόμπι» από τους χρήστες του διαδικτύου και «γάτος- θαύμα» από τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή. Ο Μπαρτ, ένας γάτος στις ΗΠΑ... δραπέτευσε από τον «τάφο» του, 5 ημέρες αφότου τον έθαψε η ιδιοκτήτριά του καθώς πίστευε ότι είχε σκοτωθεί σε τροχαίο!

Πριν από περίπου 10 ημέρες, η Έλις Χάτσον είχε βρει το γάτο της σε ημιθανή κατάσταση σε δρόμο της Τάμπα (Φλόριντα), καθώς τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Tampa Bay Times, ο Μπαρτ είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν ανέπνεε. Συντετριμμένη, τότε, η Χάτσον ζήτησε από έναν γείτονα να θάψει το άτυχο ζωντανό, ωστόσο 5 ημέρες αργότερα, σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε σενάριο ταινίας τρόμου με την υπογραφή του Στίβεν Κινγκ, ο Μπαρτ όχι μόνο… αναστήθηκε, αλλά κατάφερε να βγει από τον τάφο του σκάβοντας και να επιστρέψει στο σπίτι… κύριος!

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο», περιέγραψε η ιδιοκτήτριά του στην εφημερίδα.

Ο Μπαρτ υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ μπορεί οι κτηνίατροι να αναγκάστηκαν να του αφαίρεσαν το αριστερό μάτι, ωστόσο πλέον αναρρώνει και τρέφεται με τη βοήθεια καθετήρα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη εβδομάδα.

«Μόλις μπορέσει να φάει μόνος του, θα αφαιρέσουμε τον καθετήρα. Εάν όλα πάνε καλά, θα τον επιστρέψουμε στην ιδιοκτήτριά του την επόμενη εβδομάδα» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σέρι Σιλκ, η υπεύθυνη της οργάνωσης για την προστασία των ζώων Human Society.