ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα το γιο του να κάνει σεξ

Πατέρας βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα το γιο του να κάνει σεξ

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σε βρετανικό δικαστήριο, όπου ένας πατέρας κατηγορείται ότι είχε εγκαταστήσει κρυφά μια κάμερα στο υπνοδωμάτιο του 21χρονου γιου του και βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις που είχε ο δεύτερος, εν αγνοία του.

Ο 53χρονος άνδρας από το Buckinghamshire δήλωσε στο δικαστήριο ότι επειδή άκουγε φωνές και θορύβους από το δωμάτιο του γιου του και όντας περίεργος αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερα.

Έτσι, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις του γιου του. Μάλιστα είχε συνδέσει την κάμερα με την τηλεόραση που βρισκόταν στην κουζίνα προκειμένου να παρακολουθεί το ζευγάρι ακόμη και όταν μαγείρευε.

Η πράξη του αποκαλύφθηκε όταν η 12χρονη κόρη του άνοιξε το λάθος κανάλι και είδε το σχετικό υλικό με τον αδελφό της και την κοπέλα του.

Η κοπέλα αποκάλυψε το περιστατικό στην κοπέλα και τον αδελφό της, που αμέσως άρχισαν να ψάχνουν για την κάμερα, την οποία βρήκαν στη σοφίτα πάνω από το δωμάτιο. Παράλληλα, η αστυνομία ανακάλυψε μια γυμνή φωτογραφία της φίλης του γιου του στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο κινδυνεύει με φυλάκιση, ενώ κατηγορείται και για την κακοποίηση της κόρης του, αναφέρει η Mirror.

Σχετικές ειδήσεις