ΚΟΣΜΟΣ

Στην Κίνα πληρώνεσαι για να κάνεις chat με αγνώστους

Στην Κίνα πληρώνεσαι για να κάνεις chat με αγνώστους

Κάνουμε chat με τους φίλους μας, ενίοτε με αγνώστους, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε διανοηθεί να πληρώσουμε κάποιον για να μιλάει μαζί μας. Στην Κίνα πάλι υπάρχει site στο οποίο κάνεις ακριβώς αυτό.

Το bobo.com έχει χιλιάδες χρήστες. Οι άνδρες πληρώνουν για μερικά λεπτά chat και τα κορίτσια βγάζουν λεφτά ανοίγοντας την κάμερα για να μιλήσουν, να αστειευτούν και να τραγουδήσουν για κάποιον. Αν ο νους σας πάει σε virtual sex κακώς το κάνει, διότι οι κανόνες στο site είναι κάτι παραπάνω από αυστηροί.

Τέτοιου τύπου συμπεριφορές σε πετάνε αυτομάτως εκτός συστήματος. Το site διαθέτει περισσότερες από 10.000 on line συνοδούς οι περισσότερες εκ των οποίων είναι τραγουδίστριες, χορεύτριες ή απλώς φοιτήτριες που θέλουν να βγάλουν μερικά χρήματα. Οι ηλικίες τους ποικίλλουν είναι συνήθως από 20 έως το πολύ 35 ετών και περνάνε αρκετές ώρες on line συνομιλώντας με τους άνδρες χρήστες.

Οι τελευταίοι έχουν τη δυνατότητα να τους στέλνουν δώρα (μέσω του συστήματος) τα οποία μεταφράζονται σε κέρδη αρκετών γεν.

Κάποιοι το κάνουν γιατί νιώθουν μοναξιά κάποιοι άλλοι γιατί δεν νιώθουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να μιλήσουν σε κάποιο κορίτσι στον πραγματικό κόσμο. Το site πάντως αποτρέπει μέσω των πολύ αυστηρών κανόνων του οποιουδήποτε τύπου ερωτικό περιεχόμενο.

Σχετικές ειδήσεις