ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα βιασμού κατηγορεί τον Ομπάμα για το θέμα της οπλοκατοχής

Θύμα βιασμού κατηγορεί τον Ομπάμα για το θέμα της οπλοκατοχής

Μια 30χρονη γυναίκα η οποία πριν από δέκα χρόνια είχε πέσει θύμα βιασμού άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επειδή «θέλει να αφαιρέσει τα όπλα από τους Αμερικανούς πολίτες».

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (07/01/2016) κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής στο CNN.

«Σαν θύμα βιασμού το οποίο έχει επιζήσει και σαν μητέρα δύο μικρών παιδιών, το να μπορώ να αγοράσω πυροβόλο όπλο της επιλογής μου και να μπορώ να το έχω μαζί μου, όποτε θεωρώ ότι πρέπει για την ασφάλεια της οικογένειάς μου, μου μοιάζει βασική ευθύνη ως γονέα», υποστήριξε η Κίμπερλι Κόρμπαν στην εκπομπή του CNN με θέμα: «Όπλα στην Αμερική».

Ο Μπαράκ Ομπάμα αφού χαρακτήρισε «ανατριχιαστική» την ιστορία της, της εξήγησε πως αν και πιστεύει ότι τα όπλα δεν της προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, δεν σκοπεύει να της τα αφαιρέσει.

Όμως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν περιορίστηκε μόνον σ’ αυτήν την αναφορά. Υπεραμύνθηκε της πρόθεσής τους υποστηρίζοντας ότι χρειάζεται εξειδίκευση για να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει όπλο εναντίον κάποιου άλλου. Δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η ύπαρξη όπλων σε σπίτια με παιδιά μπορεί να οδηγήσει σε τραγικά ατυχήματα…

Σχετικές ειδήσεις