ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τον Πούτιν να… αποκεφαλίζει πολιτικό του αντίπαλο! (video+photos)

Δείτε τον Πούτιν να… αποκεφαλίζει πολιτικό του αντίπαλο! (video+photos)

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν, δημοσιεύοντας μια σειρά κινουμένων σχεδίων τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Ρώσος ηγέτης είναι αδιάφθορος.

Σε αυτά, ο Πούτιν «στρατολογεί» ηλεκτρικά πριόνια, drones, πιράνχας, τρανσφόρμερς, αλλά και το «μαγικό» του ρολόι, προκειμένου να εξολοθρεύσει διεφθαρμένους πολιτικούς του αντιπάλους.

putin

Τα κινούμενα μάλιστα σχέδια δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κίνημα «All Russia People's Front (ONF)», το οποίο δημιούργησε ο ίδιος ο Πούτιν το 2011, όταν ήταν πρωθυπουργός της χώρας, με στόχο να φέρει στη Ρωσία «νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και νέες προτάσεις».

Σύμφωνα δε με τα τοπικά Μέσα, το βίντεο αποτελεί απάντηση των οπαδών του Πούτιν σε πρόσφατη εκπομπή του BBC, όπου Αμερικανός αξιωματούχος κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου για διαφθορά, την ώρα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις ότι δέχεται κατά καιρούς ακριβά δώρα, όπως ένα πολυτελές γιοτ που του χάρισε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς.

putin2

Υπενθυμίζεται τέλος ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε στο Κρεμλίνο ότι 8.800 αξιωματούχοι κατηγορήθηκαν για διαφθορά, μόνο τους πρώτους εννέα μήνες του περασμένου έτους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Δημοκρατίας της Καρελίας, ο Victor Chikalyuk, ο οποίος στο επίμαχο βίντεο έχει την ατυχία να συναντήσει τον Πούτιν σε ένα δάσος. Ξαφνικά ένα τσεκούρι πετιέται μέσα από τα δέντρα και τον αποκεφαλίζει…

Σχετικές ειδήσεις