ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Αυστραλία: Την βίασαν ομαδικά και την παράτησαν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Φρίκη στην Αυστραλία: Την βίασαν ομαδικά και την παράτησαν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Η Αστυνομία της Βικτώριας καταζητεί δύο άνδρες που θεωρεί υπεύθυνους για το βιασμό γυναίκας που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου στη διασταύρωση των οδών Vernal Road και Lehem Avenue, στην περιοχή South Oakleigh της Μελβούρνης, την Τρίτη στις 4.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο άνδρες απήγαγαν τη γυναίκα, ενώ αυτή βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο στο Bourke Road του προαστίου Clarinda, γύρω στις 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης, και αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός βυσσινί επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν στο γειτονικό προάστιο.

Η Αστυνομία της Πολιτείας μέχρι προχθες το απόγευμα δεν είχε εκδώσει στοιχεία περιγραφής των δύο ανδρών ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων του μικρού εμπορικού κέντρου της Clarinda, όπου έλαβε χώρα και η απαγωγή, δήλωναν ότι δεν είδαν το συμβάν και ότι πληροφορήθηκαν γι' αυτό από πελάτες τους που είδαν την απαγωγή να εξελίσσεται μπρος στα μάτια τους.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Monash.

πηγη Νεος Κόσμος Αυστραλίας

Σχετικές ειδήσεις