ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στην Ουάσινγκτον: Άγνωστος άνοιξε πυρ σε δύο εμπορικά κέντρα - Τουλάχιστον δύο νεκροί (Pics)

Πανικός στην Ουάσινγκτον: Άγνωστος άνοιξε πυρ σε δύο εμπορικά κέντρα - Τουλάχιστον δύο νεκροί (Pics)

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο εμπορικό κέντρο «Μοντγκόμερι» στην πόλη Μπεθίσντα του Μέριλαντ, ενός πλούσιου προαστίου της Ουάσινγκτον, όταν άγνωστος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως κατά του πλήθους, στις 11:15 περίπου το πρωί (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του.

Περίπου μία ώρα αργότερα μια δεύτερη επίθεση με όπλα καταγράφηκε στο εμπορικό κέντρο Άσπεν Χιλ στην ίδια πόλη, από την οποία σκοτώθηκε τουλάχιστον μία γυναίκα, όπως επιβεβαιώνει η αστυνομία του Μοντγκόμερι, διευκρινίζοντας ότι τα δύο συμβάντα σχετίζονται μεταξύ τους, ενώ μερικές ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως κι ένα δεύτερο θύμα των επιθέσεων εξέπνευσε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού.

Κατά την πρώτη επίθεση ο δράστης πλησίασε μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν σταματημένη με το αυτοκίνητο της έξω από το εμπορικό κέντρο και την πυροβόλησε εξ επαφής στο ώμο, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε έναν άνδρα στο θώρακα αλλά και στην πλάτη, σύμφωνα με δηλώσεις μάρτυρα στο NBC Washington.

Chy3qF3XEAQ7syd

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.


Σχετικές ειδήσεις