ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Τον χώρισε γιατί δεν την παντρεύτηκε και τώρα της ζητά πίσω όσα ξόδεψε στα ραντεβού τους!

Ρωσία: Τον χώρισε γιατί δεν την παντρεύτηκε και τώρα της ζητά πίσω όσα ξόδεψε στα ραντεβού τους!

Αφού τον χώρισε η φίλη του επειδή δεν τη ζήτησε σε γάμο, ένας Ρώσος πέρασε στην αντεπίθεση και προσέφυγε εναντίον της στη δικαιοσύνη, απαιτώντας να αποζημιωθεί για τα... 530 ευρώ που δαπάνησε για χάρη της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυρίως σε μια ρομαντική απόδρασή τους στην Κριμαία!

Όπως υποστηρίζει η Νίνα Ζγκουρσκάγια, μέχρι τη στιγμή εκείνη ζούσαν τον τέλειο έρωτα: ο γαλαντόμος σύντροφός της τής πρόσφερε διάφορα δώρα και την καλούσε συχνά σε πολυδάπανα ραντεβού. Εκείνη, άρχισε να ελπίζει ότι στις διακοπές τους στην Κριμαία, θα ζητούσε το χέρι της.

«Ονειρευόμουν ένα ρομαντικό ταξίδι. Θα έπρεπε να μου κάνει πρόταση γάμου, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Εκνευρίστηκα και τον χώρισα», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι της Σιβηρίας CTC-Prima.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας, η Ζγκουρσκάγια διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε προσφύγει στα δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση 40.000 ρούβλια (περίπου 530 ευρώ).

«Είμαστε στα δικαστήρια από τον Οκτώβριο του 2015. Κατέθεσε δύο αγωγές σε βάρος μου, για τα χρήματα που είχε μεταφέρει στον λογαριασμό μου και για τα έξοδα των διακοπών μας. Είχε κρατήσει τις αποδείξεις», εξήγησε η νεαρή.

Ωστόσο ο πρώην φίλος της, ο οποίος είναι δικηγόρος και δεν επιθυμεί την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε κανένας έρωτας και ότι η κοπέλα θα πρέπει να πληρώσει για τα έξοδά της. «Δεν μπορεί να αποδείξει ότι είχαμε σχέση, ότι αυτό ήταν ένα δώρο ή κάποιο δωρεάν ταξίδι. Ποτέ δεν της είπα κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να δίνω δώρα ή να πληρώνω τα ταξίδια κάθε γυναίκας που συναντώ στον δρόμο;», διερωτήθηκε, μιλώντας στο ίδιο κανάλι.

Σχετικές ειδήσεις