ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ και φρίκη: Αυτές είναι οι πορνογραφικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στην έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον

Σοκ και φρίκη: Αυτές είναι οι πορνογραφικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στην έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον

Το φως της δημοσιότητας είδαν την Τρίτη (21/5) τα σοκαριστικά, αλλά και φρικιαστικά ευρήματα της αστυνομίας, μετά την έρευνα που πραγματοποίησε στο περίφημο ράντσο «Neverland» του Μάικλ Τζάκσον, στην Καλιφόρνια.

Εικόνες παιδικής πορνογραφίας, βασανισμού ζώων και παιδιών, γυναικείου bondage και σαδομαζοχιστικά εργαλεία, σύμφωνα πάντα με την έκθεση της αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα, προκαλούν τουλάχιστον αποτροπιασμό, γκρεμίζοντας το μύθο γύρω από το όνομα του τραγουδιστή.

jackson10

Όπως αποκαλύπτει, δεκατρία χρόνια μετά την έρευνα, το «Radar Online», δημοσιεύοντας μέρος του πορνογραφικού υλικού, o Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος απεβίωσε το 2009, παρουσιάζεται ως ένα χειριστικό ον, παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά, αλλά και ως «θηρευτής» που χρησιμοποιούσε αίμα, ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, θυσίες ζώων και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις αρρωστημένες ορέξεις του.

jackson12

Παράλληλα, βρέθηκαν «αηδιαστικές και άκρως συγκλονιστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες, αλλά και φαρμακευτικές αγωγές για τη διαχείριση της σεξουαλικής εξάρτησης, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μια φωτογραφική συλλογή του τραγουδιστή με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800’s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800!

jackson9

Τα στοιχεία, δε, που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη του ράντσου σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson, καθώς όπως αναφέρει ένα από τους ερευνητές της υπόθεσης «σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, χρησιμοποιούσε ακόμα και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια».

Η αποθήκη της φρίκης

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι βάσει της έρευνας των αρχών, εντοπίστηκε και μια νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα, στην οποία είχε μεταφερθεί, από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, μέρος του ενοχοποιητικού υλικού, προκειμένου να μην εντοπισθεί από την αστυνομία. Ανάμεσα στα ευρήματα, υπήρχαν σημειώσεις, ημερολόγια, αρχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο αλλά και σκληροί δίσκοι δεδομένων...

Δείτε ΕΔΩ όλη τη φρικιαστική έρευνα που δημοσιεύει το RADAR.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα στη «Neverland» είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2003, ενώ ο Michael Jackson βρισκόταν στο Λας Βέγκας, από 70 αστυνομικούς.

mj4

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του 45χρονου τότε Jackson, ο οποίος αργότερα, επιστρέφοντας στην Καλιφόρνια, παραδόθηκε στην αστυνομία.

mj3

Τα ευρήματα προκαλούν ανατριχίλα: Μόνο στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο του Michael Jackson βρέθηκαν τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή μικρότερα, καθώς και γυμνές γυναίκες, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ένας από τους ερευνητές δήλωσε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε στην κατοχή του «αηδιαστικές και εντελώς σοκαριστικές φωτογραφίες βασανιστηρίων σε παιδιά, γυμνών ενηλίκων και παιδιών καθώς και σαδομαζοχισμού».

Δεκατρία χρόνια μετά τη σύλληψη του Jackson, ο ερευνητής αναφέρει ότι «τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν το 2003 στο ράντσο του, δείχνουν έναν άνθρωπο χειριστικό, μανιακό με τα ναρκωτικά και το σεξ, ο οποίος χρησιμοποιούσε φρικτές εικόνες με αίματα και σεξουαλικές αναπαραστάσεις προκειμένου να πιέσει παιδιά να υποκύψουν στις ορέξεις του».

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι πολλά από αυτά τα ντοκουμέντα με γυμνούς άνδρες και γυναίκες που βρέθηκαν, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να προσπαθήσει κάποιος να προσελκύσει νεαρά αγόρια.

mj2

Υπενθυμίζεται ότι το 2005, ο Michael Jackson απαλλάχθηκε από επτά κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σεξουαλική παρενόχληση και δύο για παροχή αλκοόλ σε ανήλικο, μετά την καταγγελία από την οικογένεια του 13χρονου Gavin Arvizo.

Η καταγγελία της οικογένειας Arvizo ήταν παρόμοιες με αυτές του 13χρονου Jordan Chandler που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σε αυτή την περίπτωση δεν είχαν απαγγελθεί τότε κατηγορίες εναντίον του όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Michael Jackson δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της. Ο Jordan ωστόσο μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Michael Jackson και διακριτικά γνωρίσματα που είχε στα γεννητικά του όργανα. Η οικογένεια του Chandler συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια.

Σχετικές ειδήσεις