ΚΟΣΜΟΣ

Στο «Τρίγωνο των Βερμούδων» της Αλάσκας οι αρχαιότερες πυραμίδες! (pics&vid)

Στο «Τρίγωνο των Βερμούδων» της Αλάσκας οι αρχαιότερες πυραμίδες! (pics&vid)

Θα μπορούσαν να είχαν κατασκευαστεί κάποτε στην απώτατη αρχαιότητα πυραμίδες στην Αλάσκα;

Το παραπάνω ερώτημα, θέτει, ο χρήστης UFOmania – The truth is out there, στα σχόλια ενός βίντεο που ανέβασε στο youtube. Αναρωτιέται επίσης αν είναι δυνατό να υπήρχε ένας παμπάλαιος πολιτισμός στην Αλάσκα ο οποίος κατάφερε να κατασκευάσει τις πυραμίδες.

Και, αν είναι αλήθεια, το λιώσιμο των πάγων θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πολλές αρχαίες δομές στο μέλλον; Και δίνει την απάντηση λέγοντας ότι μια μικρή ομάδα εξερευνητών ανακοίνωσε ότι έχουν βρεί πράγματι τουλάχιστον δύο αρχαίες πυραμίδες, μέσα στην περιοχή που λέγεται «Τρίγωνο των Βερμούδων» της Αλάσκας, λόγω κάποιων θεάσεων ΑΤΙΑ και κάποιων παραφυσικών φαινομένων που έχουν λάβει χώρα εκεί.

Όπως αναφέρει το katohikanea.gr, επί του παρόντος, μόνο τα ανώτερα τμήματα των πυραμίδων είναι εμφανής.

Η ομάδα πιστεύει ότι οι κορυφές των πυραμίδων αποτελούνται από πέτρες που είναι στοιβαγμένες η μια πάνω στην άλλη όπως ακριβώς και με τις Αιγυπτιακές πυραμίδες. Η ομάδα έκανε την ανακάλυψη κατά τύχη, ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία.

Το βίντεο παραπάνω δείχνει στην πραγματικότητα πυραμιδοειδές κορυφές βουνών, τόσο από αέρος, όσο και από το έδαφος. Το σχήμα αυτό είναι πολύ σύνηθες στην φύση και αρκετές φορές εκπλησσόμεθα από την σχεδόν τέλεια πυραμιδοειδές δομή των βουνών.

Τώρα αν κάποιες από αυτές στην Αλάσκα είναι όντως κατάλοιπα από παμπάλαιους πολιτισμούς, αυτό είναι κάτι που η επίσημη αρχαιολογία μπορεί να μας το πει με σιγουριά, αν και αυτό είναι απίθανο να συμβεί…

Σχετικές ειδήσεις