ΚΟΣΜΟΣ

Σπάνιες φωτογραφίες: Η σύντροφος του Χίτλερ... γυμνή!

Σπάνιες φωτογραφίες: Η σύντροφος του Χίτλερ... γυμνή!

Ένας συλλέκτης από την Αυστρία υποστηρίζει ότι βρήκε σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες της συντρόφου του Χίτλερ, Εύας Μπράουν.

Στη μία φωτογραφία, φαίνεται ολόγυμνη να απολαμβάνει τον ήλιο στη φύση, ενώ στη δεύτερη φαίνεται να εξερευνά γυμνή την παραλία στη Black Lake.

Ωστόσο, οι γνώμες των ιστορικών διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτή η γυναίκα είναι πράγματι η Εύα Μπράουν και άλλοι λένε ότι ενδέχεται να είναι κάποια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ.

Ο συλλέκτης αγόρασε τις φωτογραφίες από την αντικερί του Stefan Kreuzmayr, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

«Μελέτησα όλες τις φωτογραφίες της Εύα Μπράουν που μπόρεσα να βρω. Μπορείς να δεις καθαρά, ότι όντως είναι η ίδια», ανέφερε στη γερμανική Bild.

Από την πλευρά του ο άνθρωπος που πούλησε τις φωτογραφίες στον 30χρονο Γερμανό δήλωσε στην Bild:«Πριν από 9 χρόνια, μία γυναίκα ήρθε στο μαγαζί μου. Είχε στην κατοχή της ένα ολόκληρο κουτί από φωτογραφίες της γυναίκας αυτής. Τις είχε βρει στη σοφίτα του σπιτιού της και αναγνώρισε στο πρόσωπο της εικονιζόμενης την Εύα Μπράουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1943, όταν τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Εύα Μπράουν ζούσε ήδη αποκλεισμένη στην καλοκαιρινή κατοικία που της είχε διαθέσει ο Αδόλφος Χίτλερ. Από το σημείο εκείνο, υπάρχει μία λίμνη σε απόσταση 79 χιλιομέτρων.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις