ΚΟΣΜΟΣ

Κυριάκος Αμοιρίδης: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Κυριάκος Αμοιρίδης: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Ειδήσεις για τη δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη: Ποιο πρόσωπο «καίει» το σατανικό ζευγάρι – Όλο το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε Ελλάδα – Βραζιλία

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Η σύζυγος του πρέσβη Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα και ο εραστής της, Sérgio Gomes Moreira Filho πίστευαν ότι είχαν διαπράξει το τέλειο έγκλημα... όμως οι κάμερες αποκάλυψαν την αλήθεια.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας παρακολουθούν στενά το θέμα και γράφουν σήμερα, σύμφωνα με πηγές της βραζιλιάνικης αστυνομίας, ότι το έγκλημα διαπράχθηκε για να ζήσουν τον έρωτά τους η σύζυγός του με τον εραστή της!

Οδήγησε 300 χιλιόμετρα με το πτώμα στο αυτοκίνητο

Ο εραστής της συζύγου του Έλληνα πρέσβη και εκτελεστής του σατανικού τους σχεδίου, ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα μέχρι να βρει πού θα ξεφορτωθεί το πτώμα του Αμοιρίδη. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο δολοφόνος οδηγούσε για ώρες φτάνοντας μέχρι και την ορεινή πόλη Nova Friburgo, αλλά τελικά επέστρεψε στη Nova Iguacu όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του Έλληνα πρέσβη.

Οι Βραζιλιάνοι αστυνομικοί πλέον δεν έχουν καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή της Φρανσουάζ στο έγκλημα, παρά τους ισχυρισμούς της.

autokinito presvh

Το πρόσωπο - κλειδί

Μάλιστα ο άνθρωπος που αποκάλυψε την αλήθεια στις Αρχές για το σατανικό ζευγάρι δεν είναι τελικά ξάδερφος του αστυνομικού αλλά ανιψιός.

Ήταν εκείνος που αμέσως μετά την είδηση της εξαφάνισης του Έλληνα πρέσβη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την τραγική κατάληξη του Κυριάκου Αμοιρίδη. Μάλιστα όπως είπε στην κατάθεσή του η 40χρονη απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλήσει.

Τι υποστηρίζει ο δολοφόνος του πρέσβη

«Βρισκόμουν σε αυτοάμυνα», υποστηρίζει ο δολοφόνος του Έλληνα πρέσβη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα.

Όπως κατέθεσε ο Sérgio Gomes Moreira Filho, την περασμένη Δευτέρα επισκέφτηκε το σπίτι του πρέσβη, ώστε να του πει να μην... κακοποιεί τη γυναίκα του. «Τίποτε δεν ήταν προμελετημένο, τον σκότωσα σε αυτοάμυνα και κάλεσα τον ξάδερφό μου ως μάρτυρα», είπε στους αστυνομικούς.

Όμως, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς η κατάσταση ξέφυγε και οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και πιάστηκαν στα χέρια. Τελικά τον σκότωσε, στραγγαλίζοντάς τον. Όταν συνειδητοποίησε ότι σκότωσε τον Αμοιρίδη, ζήτησε από τον ανιψιό του να τον βοηθήσει να κρύψει το πτώμα και έφυγαν από το σπίτι κουβαλώντας το μέσα σε ένα χαλί.

Ο ίδιος ο ανιψιός όμως που επίσης έχει συλληφθεί «έκαψε» το παράνομο ζευγάρι λέγοντας ότι μία ημέρα πριν είχαν συναντηθεί οι δυο τους μαζί με την σύζυγο του πρέσβη, η οποία του έταξε 23.000 ευρώ αν βοηθούσε στη δολοφονία του άντρα της.

Φρανσουάζ: «Δεν φταίω εγώ»

gynaika presvh

Αν και όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος της, η σύζυγος του Κυριάκου Αμοιρίδη αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία του.

Η 40χρονη Φρανσουάζ υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και ότι για όλα φταίει ο εραστής της. Μάλιστα και εκείνος από την πλευρά του, παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη λέγοντας ότι η γυναίκα δεν γνώριζε τίποτε.

Στους αστυνομικούς η Φρανσουάζ δήλωσε ότι γνώρισε τον Σέρτζιο πριν 6 μήνες μέσα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα καθώς ήταν υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού. Σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό και μάλιστα επειδή εκείνος μπαινόβγαινε με ευκολία στην οικία, λόγω επαγγέλματος, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σεξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο Αμοιρίδης!

Πώς δολοφόνησαν τον πρέσβη

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, η Φρανσουάζ έφυγε από το σπίτι με τη 10χρονη κόρη τους για να έχει άλλοθι την Δευτέρα (26/12). Ο αστυνομικός μπήκε μέσα για να δολοφονήσει τον πρέσβη, ενώ ο ανιψιός του κράταγε «τσίλιες».

Το άκρως σοκαριστικό είναι ότι η Φρανσουάζ επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το παιδί! Έβαλε το κοριτσάκι για ύπνο και στη συνέχεια πήγε προς το σαλόνι, αλλά δίστασε γιατί φοβόταν να δει το πτώμα.

Έτσι, κατευθύνθηκε προς τα υπνοδωμάτια και ο εραστής της ανέλαβε να τυλίξει το πτώμα σε σεντόνι και να το απομακρύνει.

Βίντεο – ντοκουμέντο! Καρέ - καρέ η δολοφονία του Αμοιρίδη

Είναι η στιγμή που ο αστυνομικός και δράστης του εγκλήματος Sérgio Gomes Moreira Filho μαζί με τον ανιψιό του Eduardo Moreira de Melo μπαίνουν στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη, λίγες στιγμές πριν την δολοφονία του.
Το υλικό από τις κάμερες έξω από το σπίτι του πρέσβη που φέρνει στη δημοσιότητα η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Jornal National» σοκάρει.

Όπως θα δείτε στο ντοκουμέντο, διακρίνονται οι δύο άντρες έξω από το εξοχικό του ζεύγους να περιμένουν περίπου μία ώρα πριν εισέλθουν στην οικεία.

Οι δύο άντρες παραμένουν μέσα στην έπαυλη του άτυχου Αμοιρίδη περίπου τρεις ώρες και στη συνέχεια ο Sergio φεύγει μόνος με αυτοκίνητο και επιστρέφει με τα πόδια.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 3.20 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι συνεργοί απομακρύνουν το πτώμα του πρέσβη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Σχετικές ειδήσεις