ΚΟΣΜΟΣ

Ορκωμοσία Τραμπ: Η εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ α λα... Τζάκι Κένεντι! (pics)

Ορκωμοσία Τραμπ: Η εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ α λα... Τζάκι Κένεντι! (pics)

Ορκωμοσία Τραμπ:Ένα κομψό γαλάζιο φόρεμα επέλεξε να φορέσει σήμερα η Μελάνια Τραμπ, στην ορκωμοσία του συζύγου της Ντόναλντ, το οποίο συνόδευσε με ασορτί σακάκι, γάντια και γόβες.

Η κομψή εμφάνιση της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, θύμισε σε πολλούς την Τζάκι Κένεντι, η οποία υπήρξε πρότυπο στυλ και κομψού ντυσίματος.

Η εφημερίδα Womens Wear Daily έγραψε ότι οι στυλιστικές επιλογές της Μελάνιας Τραμπ αναπόφευκτα οδήγησαν σε συγκρίσεις με την εκλιπούσα πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και είδωλο της μόδας Τζάκι Κένεντι.

Μια εκτίμηση με την οποία έδειξαν να συμφωνούν σχολιαστές που εξειδικεύονται σε θέματα μόδας, αναρτώντας φωτογραφίες αρχείου της Κένεντι όπου απεικονίζεται να φοράει ένα παρόμοιο μπλε σύνολο στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας του συζύγου της το 1961.

«Ήταν πολύ Τζάκι» δήλωσε ο Τζο Ζι, αρχισυντάκτης του Yahoo! Style. «Η Μελάνι έχει την εμφάνιση, από την κορυφή έως τα νύχια, μιας Πρώτης Κυρίας. Τόσο όμορφη και κομψή! Είμαι περήφανη για εκείνη!» έγραψε η Τιοντόρα Ουέστ στο Twitter.

Η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, με ύψος 1,8 μ., είναι η πρώτη σύζυγος Αμερικανού προέδρου που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην γενέτειρά της Σλοβενία κι έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το GQ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από την ορκωμοσία του νέου προέδρου

Σχετικές ειδήσεις