ΚΟΣΜΟΣ

Νέα φρικαλεότητα των τζιχαντιστών: Χρησιμοποιούν κουταβάκια για βομβιστές αυτοκτονίας (vid)

Νέα φρικαλεότητα των τζιχαντιστών: Χρησιμοποιούν κουταβάκια για βομβιστές αυτοκτονίας (vid)

Έχουμε δει πολλές φόρες στο παρελθόν, οι τζιχαντιστές να μετατρέπουν σε καμικάζι, γυναίκες παιδιά και άτομα με αναπηρία ή νοητική στέρηση.

Αυτή τη φορά μετατρέπουν αθώα τετράποδα σε «βομβιστές αυτοκτονίας» όπως φαίνεται από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης οι τζιχαντιστές έχουν αρχίσει να εκπαιδεύουν σκύλους, για να τους χρησιμοποιούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Στο βίντεο, τρεις Ιρακινοί στρατιώτες δείχνουν στους θεατές τα μπουκάλια νερού, γεμάτα με εκρηκτικά, τα οποία έχουν δέσει πάνω σε ένα κουταβάκι.

Το κουταβάκι είχε εστάλη εναντίον τους με την πρόθεση να ανατιναχτεί από τους τζιχαντιστές, ωστόσο εντοπίστηκε γρήγορα και αφοπλίστηκε. Την ώρα που οι άντρες εξουδετερώνουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, ένας εξ’ αυτών διερωτάται: «Τι έγκλημα έχει κάνει αυτό το ζώο. Ακόμα και τα ζώα. Ο ISIS τους βάζει βόμβες και τα στέλνει να μας σκοτώσουν».

Η τοποθεσία όπου γυρίστηκαν τα πλάνα δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή αλλά η βρετανική «Εxpress» αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι το ζώο εντοπίστηκε κοντά στη Μοσούλη.

«Ο ISIS έστειλε ένα αθώο ζώο, ζωσμένο με εκρηκτικά, στην τοποθεσία μας για να σκοτώσει τα στρατεύματά μας», λέει άλλος άντρας, που παράλληλα εξηγεί ότι η βόμβα αυτή θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους εάν δεν είχε εξουδετερωθεί.

Το σκυλάκι αναμένεται να φιλοξενηθεί τώρα στον ζωολογικό κήπο της Βαγδάτης.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις