ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστική «ομολογία» πράκτορα της MI5: Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα

Σοκαριστική «ομολογία» πράκτορα της MI5: Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η «ομολογία» ενός πρώην πράκτορα της MI5 ότι ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής, της πριγκίπισσας του λαού.

Ο πρώην μυστικός πράκτορας της Βρετανίας, Τζον Χόπκινς, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεββάτι και οι γιατροί του δίνουν μόλις μερικές ακόμα βδομάδες ζωής, αποφάσισε να μην πάρει, όπως αναφέρει το μυστικό στον τάφο του και ήδη τα όσα έχει πει έχουν προκαλέσει «σεισμό» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και την βασιλική οικογένεια.

Ο ετοιμοθάνατος πρώην πράκτορας της ΜΙ5 έχει διαπράξει συνολικά 23 δολοφονίες για λογαριασμό των μυστικών υπηρεσιών, μεταξύ των ετών 1973 και 1999

Η ομολογία του ότι είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κα’ εντολή του παλατιού «καίει» στην ουσία την Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και τον άντρα της πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο Χόπκινς αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό που το κρατούσε κρυφό για χρόνια και «εξιστορεί», τον τρόπο με τον οποίο εκτέλεσε τις εντολές του παλατιού. Να σημειωθεί, πάντως ότι η συγκεκριμένη πληροφορία δημοσιεύθηκε στην αμφιβόλου εγκυρότητας ηλεκτρονική ιστοσελίδα «YourNewsWire».

Για τον Χόπκινς, η Νταϊάνα έθετε σε κίνδυνο το βρετανικό Στέμμα: «Ήξερε πάρα πολλά μυστικά για τα Ανάκτορα. Είχε τεράστια μνησικακία και το αφεντικό μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει ... και θα έπρεπε να το κάνω να φανεί σαν ατύχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Ποτέ δεν είχα σκοτώσει γυναίκα, και μάλιστα μία πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα», καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις