ΚΟΣΜΟΣ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της 4χρονης που εμφανίζεται να κακοποιείται σε βίντεο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της 4χρονης που εμφανίζεται να κακοποιείται σε βίντεο

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ - ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ

Σήμερα, οι αρχές της Γερμανίας αποκάλυψαν ότι μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της, εντοπίστηκε η ανήλικη, ενώ συνελήφθη και ένας 24χρονος.

Ο 24χρονος σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, συνελήφθη στην περιοχή Wesermarsch κοντά στην Βρέμη, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της 4χρονης. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο συλληφθείς, ο οποίος φέρεται να κακοποιεί σεξουαλικά την ανήλικη σε πολλά βίντεο, είναι ο σύντροφος της μητέρας.

Η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμα του υπόπτου στοιχεία που τον ενοχοποιούν και σύντομα αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

452EFF2900000578 4965142 image a 9 1507619952488

Πώς έφτασαν στα ίχνη του ενόχου

Η μητέρα και οι παππούδες της 4χρονης, αναγνώρισαν τη μικρή στις φωτογραφίες και απευθύνθηκαν αμέσως στην γερμανική αστυνομία. Από τις καταθέσεις τους, η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (09/10) προχώρησε και στη σύλληψη ενός άνδρα.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της 4χρονης εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και η αστυνομία εκτιμά βάσει στοιχείων ότι η κακοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες της, καθώς μέχρι χθες δεν είχαν απολύτως κανένα στοιχείο και η ζωή της μικρής βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η μικρούλα στα βίντεο εμφανίζεται ξανθιά, αδύνατη και ταλαιπωρημένη, ενώ μιλά γερμανικά.

Ο γενικός εισαγγελέας Georg Ungefuk της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είπε αναφορικά με τον συλληφθέντα: «Είναι Γερμανός πολίτης και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται. Η μικρή είναι επίσης Γερμανίδα και ηλικίας 4 ετών».

Σχετικές ειδήσεις