ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή η 22χρονη Ελληνίδα που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο

Νεκρή η 22χρονη Ελληνίδα που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 22χρονης Ελληνίδας Iuliana Tudos, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο.

ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΚΟ - ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, το πτώμα της άτυχης 22χρονης εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα στο πάρκο Finsbury, στα νότια της βρετανικής πρωτεύουσας.

image copy

Τη σορό της νεαρής κοπέλας εντόπισε περαστικός το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) στις 16.25 μμ, πολύ κοντά σε αθλητικό χώρο του πάρκου. Αμέσως ειδικοί ερευνητές ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν αν η σορός ανήκει στην εξαφανισμένη Iuliana.

Οι συγγενείς, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της βρετανικής αστυνομίας, έχουν ενημερωθεί για τον τραγικό χαμό της και βρίσκονται καθοδόν. «Φως» στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται αύριο, Παρασκευή (29/12).

nintchdbpict000375132875

Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών, Nicola Wall, δήλωσε σχετικά με την υπόθεση ότι πιθανότατα η Iuliana δέχτηκε επίθεση την ημέρα που εξαφανίστηκε και ζήτησε από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

«Πιστεύουμε ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση ενώ ήταν στο πάρκο και αυτό πρέπει να συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων. Προσπαθούμε να καθορίσουμε το κίνητρο για την επίθεση και θα θέλαμε να μας ενημερώσει το κοινό αν είδαν κάτι ύποπτο σε αυτό το τμήμα του Finsbury Park τα Χριστούγεννα» τόνισε ο Nicola Wall.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 22χρονη Iuliana Tudos, που έχει ελληνική και ρωσική καταγωγή, εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τούς είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ.

nintchdbpict000375107124

Από εκείνη τη στιγμή, η 22χρονη δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια.

Πηγή φωτογραφιών: the sun

Σχετικές ειδήσεις