ΚΟΣΜΟΣ

Thomas Cook: Δάκρυσαν οι επιβάτες - Η συγκινητική ανακοίνωση αεροσυνοδού που τους «λύγισε»

Thomas Cook: Δάκρυσαν οι επιβάτες - Η συγκινητική ανακοίνωση αεροσυνοδού που τους «λύγισε»
AP Photo

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στους επιβάτες μιας πτήσης επαναπατρισμού της Thomas Cook ο λόγος μιας αεροσυνοδού που πλέον - μετά την χρεοκοπία της εταιρείας - έμεινε όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της, άνεργη.

Οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Mirror ξέσπασαν σε κλάματα όταν, η άνεργη πλέον αεροσυνοδός πήρε το μικρόφωνο και είπε στους πελάτες: «παρόλο που έχουμε εγκαταλειφθεί από την εταιρεία μας, δεν θα σας εγκαταλείψουμε. Εσάς τους πιστούς πελάτες μας».

Η αεροσυνοδός – μητέρα δυο παιδιών – έκανε γνωστό στους επιβάτες της πτήσης ότι έμαθε πως έχασε τη δουλειά της ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην Τουρκία. Ωστόσο δεν δίστασε να συμμετάσχει στην πτήση προκειμένου να βοηθήσει άλλους παραθεριστές να επιστρέψουν – μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν – ξέροντας ότι δεν θα πληρωθεί γι’ αυτό που κάνει.

Η πτήση, ήταν μια πολλές πτήσης επαναπατρισμού που γίνονται τις τελευταίες ημέρες με αφετηρία την Τενερίφη και προορισμό το Στάνστεντ.

Έρανο για τους εργαζομένους της Thomas Cook

Σε προηγούμενη πτήση ομάδα επιβατών συγκίνησε το προσωπικό της Thomas Cook όταν αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για τους πρώην πλέον υπάλληλους της εταιρείας, οι οποίοι επίσης δούλεψαν εθελοντικά στη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, σε μια από τις πρόσφατες πτήσεις επαναπατρισμού από την Κύπρο προς το Ηνωμένο Βασίλειο, σε πρώην αεροσκάφος της Thomas Cook επέβαιναν υπάλληλοι της χρεοκοπημένης εταιρείας, οι οποίοι συμφώνησαν να δουλέψουν χωρίς να πληρωθούν για να επιστρέψουν οι επισκέπτες στο σπίτι τους.

«Προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στην επιστροφή των επισκεπτών στο σπίτι τους. Δεν υπήρχε υπηρεσία για φαγητό, αλλά κατάφεραν να εξασφαλίσουν τσάι και καφέ, ώστε οι επιβάτες να έχουν κάτι ζεστό να πιούνε», ανέφερε ένας επιβάτης.

Μάλιστα, οι επιβάτες ένιωσαν τόσο ευγνωμοσύνη για τους υπαλλήλους που δούλευαν αμισθί, ώστε μάζεψαν λεφτά για να τους δώσουν.

«Μετά από μια σύντομη συνομιλία με κάποιους άλλους επιβάτες, αποφασίσαμε να μαζέψουμε χρήματα γι’ αυτούς, αφού ήταν τόσο γενναιόδωροι», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Σύμφωνα με το BBC η πράξη των επιβατών προκάλεσε δάκρυα και συγκίνηση στους πρώην υπαλλήλους της Thomas Cook.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γιατρός του «έσπασε» τη σιωπή του – Τι αποκάλυψε (pics)

Πετρός Τατσόπουλος: Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν

Σχετικές ειδήσεις