ΚΟΣΜΟΣ

«Τορπίλη» για τον Ερντογάν: Κρύβεται πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη;

«Τορπίλη» για τον Ερντογάν: Κρύβεται πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη;

Η σχέση του με τζιχαντιστές, οι απειλές κατά της «αμαρτωλής Ευρώπης» και η μοίρα του... Καντάφι!

Στις 3 Νοεμβρίου, λίγες μόλις ώρες μετά το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη, το Newsbomb.gr είχε γράψει πρώτο, με αναλυτικό ρεπορτάζ ότι η επίθεση στην αυστριακή πρωτεύουσα δημιουργεί αναπόφευκτα φρικτούς συνειρμούς και πολλά ερωτήματα.

Μερικές ημέρες πριν, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, σε έξαλλη κατάσταση με αφορμή τη φωταγώγηση γαλλικών κτηρίων με σκίτσα που σατιρίζουν τον Μωάμεθ, είχε εξαπολύσει μύδρους κατά της Ευρώπης, των αξιών και του τρόπου ζωής της. «Απέναντι στην αμαρτωλή Ευρώπη η μόνη φωνή που υψώνεται σήμερα είναι η φωνή του μουσουλμανικού κόσμου!», βροντοφώναξε ο εξοργισμένος από τα γαλλικά σατυρικά σκίτσα Ερντογάν, δίνοντας ταυτόχρονα ιερούς όρκους εναντίον μιας Ευρώπης «με τόσο άσχημες και άθλιες αμαρτίες, που ούτε οι απέραντες θάλασσες δεν θα φτάσουν να ξεπλύνουν τους λεκέδες της», σύμφωνα με τα λεγόμενά του Τούρκου Προέδρου.

«Αμαρτωλή» λοιπόν, κατά τον Ερντογάν, η Ευρώπη, αφού «αμαρτωλός» είναι, κατά τη γνώμη του, ο τρόπος ζωής της. Αυτό που θέλει να πει, δεν τολμά όμως να το πει, ο Τούρκος Πρόεδρος είναι το τι της αξίζει να πάθει γι’ αυτήν την «αμαρτωλότητά» της. Τηρεί, βέβαια, τα προσχήματα και δεν το λέει, αφού αντιλαμβάνεται την τρομακτική θύελλα των αντιδράσεων που θα προκαλέσει μια τέτοια δήλωση, σε μια Ευρώπη, που ήδη διάκειται καχύποπτα έως εχθρικά απέναντί του...

Η καχυποψία όμως αυτή εδράζεται σε πραγματικά στοιχεία και γεγονότα που αν δοθούν ποτέ στη δημοσιότητα ο Ερντογάν, ως άλλος Καντάφι, δεν θα βρίσκει λαγούμι να κρυφτεί. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μυστικές υπηρεσίες σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ρωσία έχουν ατράνταχτα στοιχεία στα χέρια τους που αποδεικνύουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει πολύ στενές σχέσεις με τους τζιχαντιστές και η Άγκυρα βασικό ρόλο στις επιθετικές τακτικές των φανατικών ισλαμιστών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι μυστικές υπηρεσίες της αναφέρονται σαφώς στον βασικό ρόλο της Τουρκίας, ως κύριας βάσης διέλευσης των μελών του «Ισλαμικού Κράτους» σε ΕΕ αλλά και παγκοσμίως.

Επίσης, επισημαίνεται πως η βασική οργάνωση των Τζιχαντιστών, ο ISIS, συνεργάζεται με την Τουρκία. Παρά το γεγονός ότι η οργάνωση έχει κατακερματιστεί, τα ανώτατα μέλη των Τζιχαντιστών, αλλά και μέρη από τους οικονομικούς πόρους έχουν μεταφερθείσε ασφαλή μέρη, ενώ οι Τζιχαντιστές συνεχίζουν να διαθέτουν εκτεταμένα διακρατικά δίκτυα παντού σχεδόν στον κόσμο. Η Τουρκία διαδραματίζει βασικό ρόλο στην επιβίωση του ως ISIS, ως σημείο διέλευσης και υποχώρησης των χιλιάδων μαχητών.

Παρατηρώντας κάποιος τον Ερντογάν να απευθύνεται εν εξάλλω στα φανατισμένα πλήθη μουσουλμάνων, να δίνει ιερούς όρκους και να επιτίθεται στην «αμαρτωλή Ευρώπη», τονίζοντας ότι «με τις τόσο άσχημες και άθλιες αμαρτίες της, ούτε οι απέραντες θάλασσες δεν θα φτάσουν να ξεπλύνουν τους λεκέδες της», δύναται εύλογα να αναρωτηθεί: Μήπως ο Τούρκος Πρόεδρος, ως όψιμα αυτοανακηρυχθείς ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου, στέλνει εμμέσως πλην σαφώς το ίδιο μήνυμα τιμωρίας και εκδίκησης, το σύνθημα για την έναρξη ενός ιερού πολέμου κατά της Ευρώπης για τη «δίκαιη» τιμωρία του αμαρτωλού ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, κατά τα πρότυπα της βάρβαρης πυρπόλησης της «άπιστης Σμύρνης»;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τρόμος από την εκρηκτική αύξηση θανάτων και εισαγωγών - Τα χειρότερα είναι μπροστά μας