ΚΟΣΜΟΣ

Πολ Μακάρτνεϊ: Δεν μπορούσα να μιλήσω μετά τον θάνατο του Τζον Λένον

Πολ Μακάρτνεϊ: Δεν μπορούσα να μιλήσω μετά τον θάνατο του Τζον Λένον
Associated Press

Συγκινεί ο Πολ Μακάρτνεϊ μιλώντας για τα όσα βίωσε μετά τη δολοφονία του καλού του φίλου Τζον Λένον

Ο Σερ Πολ Μακάρτνεϊ αποκάλυψε ότι «δεν μπορούσε να μιλήσει» τον θάνατο του Τζον Λένον, μετά τη δολοφονία του το 1980.

«Ήταν πολύ δύσκολο», τόνισε ο θρυλικός μουσικός για τον φίλο του με τον οποίο μοιράζονταν τη σκηνή τη δεκαετία του ‘60 με τους Beatles. Ο Μακάρτνεϊ εξήγησε πώς επέστρεψε στο σπίτι από το στούντιο την ημέρα του τραγικού συμβάντος και άνοιξε την τηλεόραση για να δει τους ανθρώπους να περιγράφουν «τι σήμαινε ο Τζον» για αυτούς. Εκείνος παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο επειδή η απώλεια ήταν «πολύ βαθιά» και δεν ήταν σε θέση να «την εκφράσει με λόγια».

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν πέθανε ο Τζον ήταν τόσο δύσκολο. Με είχε επηρεάσει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να μιλήσω πραγματικά γι' αυτό. Θυμάμαι ότι γύρισα σπίτι από το στούντιο την ημέρα που μάθαμε την είδηση Ανοίγοντας την τηλεόραση, βλέπω τους ανθρώπους να λένε, "Λοιπόν, ο Τζον Λένον ήταν...." και "Θυμάμαι ότι τον γνώρισα...". «Έλεγα, "Δεν μπορώ να είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να βγω στην τηλεόραση και να πω τι σήμαινε ο Τζον για μένα". Ήταν πολύ βαθιά απώλεια. Δεν μπορούσα να το εκφράσω με λόγια ».

Πρόσθεσε πώς κατάφερε να εκφράσει τη θλίψη του για την απώλεια του Τζον στο τραγούδι του Here Today το 1982. Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι «κάθισε στο πάτωμα στη γωνία με την κιθάρα του και άρχισε να γράφει συγχορδίες στο κομμάτι.

Επιπλέον δήλωσε ότι η φράση "τη νύχτα που κλάψαμε" αναφερόταν όταν ο ίδιος και ο αείμνηστος φίλος του, είχαν μεθυσεί και είπαν μεταξύ τους «μερικές αλήθειες» και πόσο αγαπούσαν ο ένας τον άλλον.

Πηγή: Daily Mail