ΚΟΣΜΟΣ

Nτέμι Μουρ: Ποζάρει με μπικίνι και την εγγονή της αγκαλιά και «ρίχνει» το ίντερνετ

H Nτέμι Μουρ
Η Ντέμι Μουρ
Α.Ρ

Η γιαγιά Ντέμι Μουρ είναι ακόμα βασίλισσα του μπικίνι! Στα 60 της πλέον η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με το πρώτο της εγγόνι 

Η Ντέμι Μουρ φαινόταν απίστευτα νεανική καθώς πόζαρε σε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία στο Instagram που κοινοποιήθηκε την Κυριακή ενώ αναλάμβανε το καθήκον της γιαγιάς για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας.

Η πρωταγωνίστρια της «Ανήθικης Πρότασης» φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη εγγονή της ενώ περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Η κόρη της σταρ, Ράμερ Γουίλις, 34 ετών, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις, απέκτησε ένα κοριτσάκι με το όνομα Λουέτα, τον περασμένο μήνα στις 18 Απριλίου με τον φίλο της, Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, η Μουρ εμφανίζεται χαμογελαστή καθώς κοιτάζει πάνω από τον αριστερό της ώμο ενώ κρατάει προστατευτικά το μωρό καθώς απολαμβάνουν τον ζεστό καιρό. Η σταρ ανέβασε μια ακόμη ασπρόμαυρη φωτογραφία στο πλευρό της κόρης της, λίγο πριν καλωσορίσει το κοριτσάκι της στον κόσμο.

Η τελευταία φωτογραφία που πρόσθεσε στη λίστα των στιγμιότυπων ήταν μια αναδρομική φωτογραφία που τραβήχτηκε όταν ήταν έγκυος στην ίδια τη Ράμερ. Η Μουρ έχει επίσης τις κόρες Σκάουτ, 31, και Tαλούλα 29 ετών, με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις ο οποίος δίνει μάχη με την άνοια.

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1997 έως ότου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους το 2000. Ο Μπρους αργότερα παντρεύτηκε με την τωρινή του σύζυγο, Έμα Χέμινγκ, το 2009 και απέκτησαν δύο κόρες τη Μέιμπελ, 11 ετών, και την Έβελιν, 8 ετών.

Στη λεζάντα της τελευταίας ανάρτησης, η Ντέμι Μουρ έγραψε στους 4,5 εκατομμύρια θαυμαστές και οπαδούς της, «Ο κύκλος της ζωής. Χαρούμενη γιορτή της μητέρας!»

Η Ράμερ έγραψε επίσης ένα γλυκό αφιέρωμα στη μητέρα της για τον εορτασμό της ημέρας και ανέβασε μια χαριτωμένη φωτογραφία polaroid που τραβήχτηκε λίγο μετά τη γέννησή της. «Το να μπορώ να γιορτάσω αυτή τη μέρα μαζί σου είναι πέρα από λόγια.»

«Το προνόμιο να βαδίζω σε αυτό το μονοπάτι της μητρότητας με εσένα δίπλα μου για να με υποστηρίζεις και να με καθοδηγείς είναι κάτι που μόνο ονειρευόμουν. Σε ευχαριστώ που κρατήσες τον πιο όμορφο χώρο για μένα καθώς έκανα τη μετάβαση σε μητέρα ». Η μεγαλύτερη κόρη της Ντέμι και του Μπρους συνέχισε: «Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να περπατήσω και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων για να κάνω τη γέννα που ονειρευόμουν».

«Τι δώρο είναι να καταλαβαίνω επιτέλους αληθινά το βάθος της αγάπης που τρέφετε για εμένα και τις αδερφές μου λόγω της δικής μου ατελείωτης αγάπης που τρέφω για την κόρη μου. Μαμά σ'αγαπώ. Είμαι γεμάτη με τόση χαρά και ευγνωμοσύνη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη σε όλη μου τη ζωή. Ονειρευόμουν αυτή τη μέρα από τότε που γεννήθηκα ».

Η ίδια μίλησε πρόσφατα για τον πατέρα και τη μητέρα της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People τον περασμένο μήνα τον Απρίλιο. «Είμαστε τόσο ανόητοι όλοι μας, και απλά περίεργοι. Είμαστε μια οικογένεια παράξενων και μου αρέσει τόσο πολύ». «Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό υπάρχει σε αυτό το παιδί, μόνο η ανοησία. Νομίζω ότι η μαμά μου το είχε. Ο μπαμπάς μου το είχε. Οι αδελφές μου...»

Η Ντέμι Μουρ έχει αγκαλιάσει πλήρως το νέο ρόλο της γιαγιάς. Ενώ η Ράμερ ετοιμαζόταν να υποδεχτεί την κόρη της, μια πηγή είπε στο Us Weekly είπε ότι η Μουρ «ανυπομονεί να γίνει γιαγιά και βοηθά την κόρη της να προετοιμαστεί με όλους τους τρόπους», όπως το να φτιάξει ένα δωμάτιο και να «μοιράζεται τις δικές της εμπειρίες μιας ομαλής εγκυμοσύνης».

Η 60χρονη πλέον σταρ φροντίζει το σώμα της. Ακολουθεί μια αυστηρή vegan δίαιτα, που σημαίνει ότι τρώει μόνο ωμές φυτικές τροφές που μπορούν να καταναλωθούν χωρίς μαγείρεμα. Θεωρεί οτι τα συστατικά μπορούν να χάσουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά και ένζυμα στη διαδικασία μαγειρέματος – και η κατανάλωση ωμής φυτικής τροφής βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας, αποτρέπει τις ασθένειες και ενισχύει τη συνολική υγεία.