ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ισραήλ: Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έλαβε σήμερα (16/07) εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε και διανυκτέρευσε για ένα βράδυ, έχοντας παρουσιάσει αφυδάτωση.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έλαβε σήμερα (16/07) εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε και διανυκτέρευσε για ένα βράδυ, έχοντας παρουσιάσει αφυδάτωση.

Υπνθυμίζεται ότι χθες (15/07), ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά «σε καλή κατάσταση», όπως ανακοίνωσε το γραφείο του, αφού τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Μερικές ώρες αργότερα, γνωστοποιήθηκε ότι ιατροί που εξέτασαν τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό και η πρώτη τους εκτίμηση είναι ότι απλώς παρουσίασε αφυδάτωση, σύμφωνα με το πολιτικό του γραφείο.

Αναβλήθηκε το σημερινό (16/07) υπουργικό συμβούλιο

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, κατά σύσταση των ιατρών του, όπως γνωστοποίησε το γραφείο του.

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από το νοσοκομείο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου φάνηκε να χαμογελά και να αναφέρει ότι έκανε διακοπές από την Παρασκευή (14/05) στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, ενώ ο υδράργυρος είχε «σκαρφαλώσει» στους 38℃. «Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Ζητώ από όλους σας να περνάτε λιγότερο χρόνο κάτω από τον ήλιο, να πίνετε περισσότερο νερό και να έχουμε όλοι μία καλή νέα εβδομάδα», προσέθεσε.

Λόγω της νοσηλείας του, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, θα διεξαχθεί αύριο (Δευτέρα 17 Ιουλίου).

Σχετικές ειδήσεις