ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: «Είναι αυθεντικοί και ενιαίοι», αναφέρουν ειδικοί για τους σκελετούς εξωγήινων 1.000 ετών

Μεξικό: «Είναι αυθεντικοί και ενιαίοι», αναφέρουν ειδικοί για τους σκελετούς εξωγήινων 1.000 ετών
TWITTER.

Πριν από μία εβδομάδα (12/09), δύο μη ανθρώπινα λείψανα 1.000 ετών παρουσιάσθηκαν στη Βουλή του Μεξικού, από ερευνητή – ειδικό στα θέματα των UFO.

Την περασμένη Τρίτη (19/09), οι Μεξικανοί νομοθέτες άκουσαν για πρώτη φορά τη μαρτυρία ότι «δεν είμαστε μόνοι» στο σύμπαν και είδαν τα υποτιθέμενα λείψανα μη ανθρώπινων όντων σε μία έκτακτη ακρόαση που σηματοδοτούσε την πρώτη εκδήλωση στο Κογκρέσο της λατινοαμερικανικής χώρας για τα UFO. Ο Μεξικανός δημοσιογράφος και μακροχρόνιος λάτρης των UFO, Χάιμε Μάουσαν, παρουσίασε στους πολιτικούς «πτώματα εξωγήινων», όπως ισχυρίσθηκε.

Σήμερα (19/09), ομάδα ιατρών προέβη σε εργαστηριακή μελέτη των σκελετών, με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας του Υπουργείου Ναυτικού να αναφέρει ότι «τα λείψανα ανήκουν σε ενιαίο σκελετό και δεν είναι συναρμολογημένα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραποίησης στα κρανία».

«Η πιθανότητα να υπάρχει εξωγήινη ζωή είναι σχεδόν 100%», σύμφωνα με Έλληνα επιστήμονα

«Υπάρχουν και ψάχνουμε να βρούμε τι είναι». Αυτή η φράση συνοψίζεται στο συμπέρασμα της συζήτησης μεταξύ αξιωματούχων και οι ειδικών της NASA αναφορικά με τις έρευνες για τα UAP, πριν από πέντε ημέρες.

Η NASA ορίζει ως Unidentified Anomalous Phenomena, δηλαδή Ανώμαλα Φαινόμενα Άγνωστου Ταυτότητας, τα γεγονότα που παρατηρούνται στον ουρανό, τα οποία δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα από επιστημονική άποψη. Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους UFO, ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι ο όρος είχε αρνητική χροιά, έχει αντικατασταθεί επισήμως από τον όρο UAP.

Τη 15η Σεπτεμβρίου, ο επόπτης στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών, Σταμάτης Κριμιζής, εξέφρασε την άποψη ότι η NASA, σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο, δεν αποκρύπτει στοιχεία και προσέθεσε ότι η πιθανότητα να υπάρχει άλλη μία Γη στο σύμπαν συγκεντρώνει σχεδόν 100%, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Απαντώντας για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή στο διάστημα ζωή από άλλο είδος, ο κ. Κριμιζής τόνισε ότι υπάρχουν γύρω στα 40 δισεκατομμύρια εξωπλανήτες παρόμοιοι με τη Γη. «Αν βάλουμε αυτούς τους αριθμούς, μαζί με όλα αυτά και προσθέσουμε το γεγονός ότι υπάρχουν και 2 τρισεκατομμύρια γαλαξίες, φθάνουμε σε πιθανότητες με έναν αριθμό με είκοσι μηδενικά. Η πιθανότητα να υπάρχει άλλη μία Γη σε έναν από αυτούς τους γαλαξίες είναι σχεδόν 100%, αλλά οι αποστάσεις είναι τέτοιες, που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα», προσέθεσε ο επιστήμονας.

Σχετικές ειδήσεις