ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: «Σκελετοί εξωγήινων 1000 ετών με τρία δάχτυλα και μεταλλικά εμφυτεύματα»... στη Βουλή

Σκελετό εξωγήινου παρουσίασε στη μεξικανική Βουλή ερευνητής UFO
Σκελετό εξωγήινου παρουσίασε στη μεξικανική Βουλή ερευνητής UFO
Twitter

Μεξικό: Δύο μη ανθρώπινα λείψανα 1.000 ετών παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο  από έναν ερευνητή-ειδικό στα θέματα των UFO

Οι Μεξικανοί νομοθέτες άκουσαν για πρώτη φορά τη μαρτυρία ότι «δεν είμαστε μόνοι» στο σύμπαν και είδαν τα υποτιθέμενα λείψανα μη ανθρώπινων όντων σε μια έκτακτη ακρόαση που σηματοδοτούσε την πρώτη εκδήλωση στο Κογκρέσο της λατινοαμερικάνικής χώρας για τα UFO.

Στην ακρόαση της Τρίτης (12/9) για τα ΑΤΙΑ, ο Μεξικανός δημοσιογράφος και μακροχρόνιος λάτρης των UFO, Χάιμε Μάουσαν παρουσίασε στους πολιτικούς πτώματα εξωγήινων, όπως ισχυρίστηκε.

Παρουσίασε δύο συρρικνωμένα σώματα με συρρικνωμένα κεφάλια – μαζί με βίντεο με «ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα»- που όπως κατέθεσε είναι λείψανα άνω των 1.000 ετών που ανήκουν σε «μη ανθρώπινα όντα που δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας».

«Είναι η βασίλισσα όλων των αποδείξεων», ισχυρίστηκε ο Mάουσαν. «Δηλαδή, εάν το DNA μας δείχνει ότι δεν είναι ανθρώπινα όντα και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μοιάζει με αυτά στον κόσμο, αυτό συμβαίνει».

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι οι μούμιες, που βρέθηκαν στη Νάσκα του Περού, το 2017, είναι απάτη. Η ακρόαση της Τρίτης οργανώθηκε από τον Σέρχιο Γκουτιέρες Λούνα, βουλευτή από το κυβερνών κόμμα Morena και επίδοξο κυβερνήτη της πολιτείας Βερακρους. Έδωσαν το παρών συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο που έκαναν εκκλήσεις για διαφάνεια και διεθνή συνεργασία.

Ο Mαυσάν πρότεινε ότι το Μεξικό θα μπορούσε να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα αποδεχτεί την παρουσία εξωγήινων στον πλανήτη, ο βουλευτής Λούνα ωστόσο είπε ότι το Κογκρέσο δεν πήρε θέση σχετικά με τις θεωρίες που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης. Τόνισε ωστόσο ότι είναι σημαντικό να ακούγονται «όλες οι φωνές, όλες οι απόψεις».

Η εκδήλωση εμπνεύστηκε από την αντίστοιχη ακρόαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ για το ίδιο θέμα τον Ιούλιο, στην οποία ο συνταξιούχος ταγματάρχης, Ντέιβιντ Γκρους, πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει πάνω από 10 περιστατικά συντριβής εξωγήινων διαστημοπλοίων. Το Πεντάγωνο διέψευσε τους ισχυρισμούς του.

Σε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης, ο Γκρους έχει προχωρήσει και σε άλλους περίεργους ισχυρισμούς, λέγοντας οτι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στην κατοχή της πτώματα «νεκρών πιλότων» και έναν ιπτάμενο δίσκο που βρέθηκε στην Ιταλία από τον Μουσολίνι πριν από σχεδόν 100 χρόνια. Η ακρόαση στο Κογκρέσο ήταν πάντως ένα σημάδι της αυξανόμενης σημασίας ενός πεδίου που κάποτε θεωρούνταν ίδιον των συνωμοσιολόγων.

Γνωστοί πολιτικοί, όπως ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, πίεσαν για περισσότερες αποκαλύψεις και το 2022 ο Μπαράκ Ομπάμα είπε στο CBS ότι η κυβέρνηση έχει «πλάνα και αρχεία με αντικείμενα στον ουρανό, τα οποία δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινήθηκαν, την τροχιά τους».