ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Τα βάζει ξανά με τον Πικέ στο νέο της τραγούδι - Το «σκάνδαλο» με την απολυμένη νταντά

Η Σακίρα ρίχνει και πάλι τα βέλη της στον Πικέ
Η Σακίρα ρίχνει και πάλι τα βέλη της στον Πικέ
Α.Ρ

Η Σακίρα στοχοποιεί ξανά τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, μιλώντας για τη νταντά που εκείνος «απέλυσε χωρίς αποζημίωση» επειδή φέρεται να μίλησε για τις απιστίες του

Η Σακίρα κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «El Jefe», δηλαδή «το αφεντικό» και για μία ακόμη φορά έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του πρώην αγαπημένου της Ζεράρ Πικέ. Η Κολομβιανή σταρ συνεργάστηκε με το μεξικάνικο συγκρότημα Fuerza Régida με έδρα τις ΗΠΑ για το ισπανικό κομμάτι, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα της εργατικής τάξης που ονειρεύεται να απομακρυνθεί από τη μικρή του πόλη και να γίνει «αφεντικό με δυνατότητες».

Για μία ακόμη φορά απέδειξε οτι ο θυμός της για τον πρώην ποδοσφαιριστή δεν έχει ακόμη εκτονωθεί, μιλώντας για τη τη Lili Melgar -τη νταντά που φέρεται να απέλυσε εκείνος χωρίς αποζημίωση- στο συνοδευτικό βίντεο. Γυρισμένο στο Μαϊάμι - όπου η ποπ σταρ ζει πλέον μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ- το βίντεο κλιπ παρουσιάζει τον τραγουδιστή JOP της Fuerza Régida ως τοπικό εργάτη σε εργοστάσιο.

Εν τω μεταξύ, η Σακίρα περιστρέφεται με ένα μαύρο φόρεμα με φούντες και μπότες μέχρι το γόνατο, καβαλάει ένα άλογο που χορεύει φλαμένκο και μάλιστα ανεβαίνει με τον JOP σε ένα φορτηγό μεταναστών καθώς ξεφεύγουν από τα όρια της πόλης τους.

«Αυτό το τραγούδι είναι για σένα, αφού δεν πληρώθηκες μετά την απόλυση/Άλλη μια πορ...ή, όπως πάντα», τραγουδάει, σε μια προφανή αναγνώριση των προηγούμενων ισχυρισμών ότι η Melgar απολύθηκε από τον Πικέ χωρίς αποζημίωση.

Η Melgar, η οποία φαίνεται να κοιτάζει αυστηρά την κάμερα καθώς τελειώνει το κομμάτι, εργαζόταν ως νταντά στα παιδιά της σταρ, Μίλαν και Σάσα πριν από τον χωρισμό της από τον Πικέ. Όμως φέρεται να απολύθηκε από τον συνταξιούχο ποδοσφαιριστή χωρίς αποζημίωση αφού μίλησε για την αναφερόμενη απιστία του.

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε το τέλος της 11χρονης σχέσης του τον περασμένο Ιούνιο, λίγο αφότου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, κατηγορήθηκε ότι απάτησε την τραγουδίστρια Ο Πικέ, ο οποίος έκτοτε ξεκίνησε μια νέα σχέση με το μοντέλο Κλάρα Κια Μαρτί διέψευσε αργότερα τους ισχυρισμούς για σχέση, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε απιστία εκ μέρους του».

Ο Ισπανός δημοσιογράφος José Antonio Avilés επέμενε έκτοτε ότι το πρώην ζευγάρι ήταν σε αμοιβαία αποδεκτή ανοιχτή σχέση για τρία χρόνια πριν τον χωρισμό τους. Η Σακίρα από τότε μετακόμισε στο Μαϊάμι αφού της ανατέθηκε η πλήρης επιμέλεια των δύο παιδιών της, του Μίλαν και της Σάσα, και έκτοτε φέρεται να συνδέθηκε ρομαντικά με τον οδηγό αγώνων της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Η ισπανική εφημερίδα El Periodico ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά για εβδομάδες αφού τον έδιωξε από το σπίτι της οικογένειας η ποπ σταρ. Η Σακίρα αποκάλυψε αργότερα πόσο δύσκολη ήταν η ζωή της καθώς η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που δόθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ELLE.

Τον περασμένο Νοέμβριο το πρώην ζευγάρι κυκλοφόρησε μια δήλωση μετά από μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους, επιβεβαιώνοντας ότι είχαν καταλήξει σε συμφωνία για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους. Λέγεται ότι ο Πικέ έδωσε την ευλογία του στη μετακόμιση της πρώην συντρόφου του στο Μαϊάμι με τους δύο γιους τους για να αποφύγουν μια μακρά δικαστική διαμάχη.