ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: «Αφήστε με όλοι ήσυχη... Είμαι πληγωμένη λύκαινα, δεν είμαι διπλωμάτης του ΟΗΕ»

H Σακίρα μίλησε για τον χωρισμό της με τον Πικέ
H Σακίρα μίλησε για τον χωρισμό της με τον Πικέ
ΑΡ

Η Σακίρα μίλησε για μία ακόμη φορά για το πώς νιώθει μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στα Billboard Latin Music Awards 2023. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η ομάδα της προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει τους στίχους του πετυχημένου τραγουδιού της με το Bizarrap που περιείχαν «μπηχτές» για τον πρώην αγαπημένο της.

Η ποπ σταρ ήταν πολύ άμεση κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξηγώντας ότι ένιωθε απογοητευμένη με την ομάδα της εκείνη τη στιγμή. «Αφήστε με όλοι ήσυχοι. Δεν είμαι διπλωμάτης των Ηνωμένων Εθνών, είμαι καλλιτέχνης. Είμαι γυναίκα, είμαι πληγωμένη λύκαινα», συνέχισε, κάνοντας αναφορά στον χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Πικέ.

Μου έλεγαν: «Είσαι τρελή, πρέπει να αλλάξεις αυτούς τους στίχους, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν». Στο τραγούδι, η Σακίρα έκανε άμεσες αναφορές στον πρώην της, επικρίνοντας τον για την κακή μεταχείριση που της επεφύλαξε και τη σχέση με τη νέα του αγαπημένη Κλάρα Κία, την «πέτρα του σκανδάλου» για τον πολύκροτο χωρισμό τους.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναγνώρισε ότι αισθάνεται «πολύ εμπνευσμένη» αυτή τη στιγμή και παραμένει πολύ «ερωτευμένη» με τη δουλειά της. «Υπήρξαν στάδια κατά τα οποία έπρεπε να με αναγκάσουν να πάω στο στούντιο, έπρεπε να με σύρουν εκεί. Αλλά πάντα έπαιζε θεραπευτικό ρόλο. Τα περισσότερα τα γράφω όταν νιώθω πεσμένη»,κατέληξε.