ΚΟΣΜΟΣ

Zιζέλ: Πόζαρε τόπλες στα 43 της για τη νέα καμπάνια οίκου μόδας - «Καμία δεν είναι σαν αυτή...»

Zιζέλ: Πόζαρε τόπλες στα 43 της για τη νέα καμπάνια οίκου μόδας - «Καμία δεν είναι σαν αυτή...»

Η Ζιζέλ Μπούντχεν πόζαρε τόπλες για την «εμβληματική» νέα καμπάνια του οίκου Frame

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, το αγαπημένο μοντέλο από τη Βραζιλία, πόζαρε τόπλες για τη νέα καμπάνια του καλιφορνέζικου οίκου μόδας Frame για το χειμώνα 2023, για να λανσάρει μία ποικιλία από στυλ τζιν που κυμαίνονται από σακάκια μέχρι τζιν παντελόνια καμπάνα.

Η 43χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε από τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο David Sims με το νέο Extreme Flare Jean της μάρκας (που κοστίζει 378 δολάρια), σταυρώνοντας τα χέρια της για να καλύψει το στήθος της. Σε άλλες λήψεις ποζάρει επίσης με τα τζιν της εταιρείας, σε σέξι πόζες.

«Κανείς δεν είναι σαν τη Ζιζέλ», σχολίασε ένας θαυμαστής στην ανάρτηση του Frame στο Instagram που περιείχε πλάνα του Bündchen στα γυρίσματα. Άλλοι επαίνεσαν την εκστρατεία ως «εμβληματική» και «τελειότητα».

Ο πρώην «άγγελος» της Victoria's Secret επέστρεψε πρόσφατα στο μόντελινγκ μετά το πολύκροτο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Τόμ Μπρέιντι, τον Οκτώβριο του 2018 και ένα διάλειμμα που έκανε για να ανασυγκροτηθεί και να βρει τον εαυτό της μετά τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού. Πλέον είπε ότι αισθάνεται έτοιμη να αφιερωθεί στην επαγγελματική της ζωή και έχει κάνει ακόμη και υποδείξεις για την επιστροφή της στην πασαρέλα. Τους τελευταίους μήνες, πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες του Louis Vuitton, πόζαρε για τη Vogue Italia και έκανε pole-dancing για μια διαφήμιση του Arezzo.