ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Νεκρός βρέθηκε Ρώσος διπλωμάτης σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης

Τουρκία: Νεκρός βρέθηκε Ρώσος διπλωμάτης σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης
Russian Council.

Νεκρός σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης εντοπίσθηκε ο Ρώσος διπλωμάτης, Νικολάι Κόμπρινετς.

Ο Ρώσος αξιωματούχος, Νικολάι Κόμπρινετς, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης. Ο 61άχρονος υπηρετούσε ως Γενικός Διευθυντής στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ο Ρώσος διπλωμάτης βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να συμμετάσχει σε συνάντηση Πρέσβεων. Ο Κόμπρινετς επέλεξε να διαμείνει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου και έφθασε περίπου στις 14:00 της Πέμπτης (12/10) και παρέμεινε εκεί, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Οι συνεργάτες του Νικολάι Κόμπρινετς, που ανησύχησαν επειδή δεν εμφανίσθηκε στην πρωινή συνάντηση (13/10), απευθύνθηκαν στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, ώστε να λάβουν πληροφορίες για τον διπλωμάτη.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και στη συνέχεια, μπήκαν στο δωμάτιό του, όπου τον βρήκαν ακίνητο στο κρεβάτι. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και η ιατρική ομάδα που έφθασε, διαπίστωσε τον θάνατο του αξιωματούχου.

Η Αστυνομία διεξαγάγει έρευνα για το περιστατικό. Ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία, που επικαλούνται τα Μέσα ενημέρωσης της γείτονος.