ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Διέρρηξαν το σπίτι του μικρού Μπρόσναν λίγες ώρες αφότου βρέθηκε νεκρός μαζί με τον πατέρα

Βρετανία: Διέρρηξαν το σπίτι του μικρού Μπρόσναν λίγες ώρες αφότου βρέθηκε νεκρός μαζί με τον πατέρα
facebook

Αδίστακτοι λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκαν οι σοροί του δίχρονου αγοριού και του πατέρα του, μπήκαν και έκλεψαν ένα πορτοφόλι και φάρμακα

Την ώρα που η Βρετανία παραμένει συγκλονισμένη, προσπαθώντας να συνειδοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας, όπου ένα παιδί 2 ετών βρίσκεται νεκρό από πείνα και δίψα, δίπλα στον πατέρα του που έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή, νέο σοκ προκαλεί η είδηση ότι άγνωστοι διέρρηξαν το υπόγειο διαμέρισμα.

Αδίστακτοι διαρρήκτες, λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκαν οι σοροί του δίχρονου αγοριού και του πατέρα του, μπήκαν στο σπίτι και έκλεψαν το πορτοφόλι και μερικά φάρμακα του 60χρονου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Κλίφτον-Πλέις στη MailOnline, οι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι στις 10 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά αφού βρέθηκαν νεκροί ο μικρός με τον πατέρα του.

«Μπήκαν μέσα από ένα πίσω παράθυρο. Άνοιξαν το παράθυρο, λύγισαν τους μεντεσέδες προς τα πίσω και σύρθηκαν. Δεν πήραν την τηλεόραση ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, αλλά παρατήρησα μερικά πράγματα ακατάλληλα στην κουζίνα. Κοίταξα στο ντουλάπι όπου ο Κένι θα κρατούσε ένα πορτοφόλι με τα χρήματα του ενοικίου του και είχε εξαφανιστεί. Όποιος το είχε πάρει είχε πάρει και το φάρμακό του, είχαν αφήσει τη συσκευασία, αλλά είχαν πάρει τα χάπια», περιγράφει η σπιτονοικοκυρά.

Την ίδια ώρα τίθενται σοβαρά ερωτήματα για τις ευθύνες των κοινωνικών υπηρεσιών, καθώς τόσο ο μικρός όσο και ο πατέρας του, βρισκόταν στο ραντάρ τους και η διπλή χωρίς αποτέλεσμα επίσκεψη δε ενεργοποίησε τις αρχές ώστε να προλάβουν το παιδί.

Ο Κένεθ πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή την Πρωτοχρονιά πριν ο Μπρόνσον πεθάνει από ασιτία και αφυδάτωση, ανίκανος να τα βγάλει πέρα.