ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της - Η λακωνική ανακοίνωση από το παλάτι

H Κέιτ Μίντλετον
H Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Το Παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα νέο ανακοινωθέν για την Κέιτ Μίντλετον. Οι φήμες για την υγεία της πριγκίπισσας, εξακολουθούν να οργιάζουν

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα νέο ανακοινωθέν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Εκπρόσωπος του Παλατιού προσπάθησε να καθησυχάσει το κοινό, καθώς οι εικασίες οργιάζουν στο διαδίκτυο μετά από μια την επέμβαση της Κέιτ, την παρατεταμένη απουσία της, αλλά και τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

«Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει». Οι αξιωματούχοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να τα πάει «καλά». Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα.

Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι βασιλικοί σχολιαστές κάλεσαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή. Οι φήμες οργιάζουν μετά την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για απροσδιόριστο «προσωπικό λόγο». Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποσύρθηκε από την τελετή στη μνήμη του τέως βασιλιά, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος απουσίαζε επίσης καθώς η θεραπεία του για τον καρκίνο συνεχίζεται.

Η βασίλισσα Καμίλα ήταν αντ 'αυτών το ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έδωσε το παρών, με τον πρίγκιπα Άντριου να απολαμβάνει επίσης εξέχοντα ρόλο καθώς οδήγησε τους προσκεκλημένους στη λειτουργία που έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απουσία του Ουίλιαμ και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η βασιλική οικογένεια ήταν ξεκάθαρη ότι η απουσία του δεν συνδέεται με τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ - ο οποίος πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 45 ετών.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας εμφανίστηκε στα βραβεία Bafta στο Λονδίνο νωρίτερα αυτόν τον μήνα και στη συνέχεια στη συναγωγή Western Marble Arch στο κεντρικό Λονδίνο, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη για τελευταία φορά τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικές στιγμές» δεδομένων των πρόσφατων προβλημάτων υγείας του Καρόλου και της Κέιτ . «Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ την τελευταία στιγμή, αναπόφευκτα θα υπάρξουν εικασίες, κάποιες από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες», είπε.

«Υπήρχαν χαζές αναφορές σε δημοσίευμα τις προάλλες για την υγεία της Κέιτ, για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν γρήγορα σε όλο τον κόσμο» Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει αναλάβει περισσότερο το βάρος των δημόσιων καθηκόντων ενώ ταυτόχρονα στηρίζει την Κέιτ και φροντίζει τα τρία παιδιά τους, τους πρίγκιπες Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.