ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην πράκτορας της CIA προειδοποιεί: «Φύγετε από την Αμερική μέχρι το 2027»

Πρώην πράκτορας της CIA προειδοποιεί: «Φύγετε από την Αμερική μέχρι το 2027»

Ανησυχία προκαλούν όσα λέει ο πρώην πράκτορας για την κατάσταση στις ΗΠΑ 

Ένας πρώην πράκτορας της CIA που εργάστηκε στα μυστικά σιλό πυρηνικών πυραύλων της Αμερικής αποκάλυψε γιατί θέλει να φύγει από τη χώρα μέχρι το 2027.

Ο Andrew Bustamente δήλωσε στο podcast Diary of a CEO ότι σχεδιάζει να φύγει από τις ΗΠΑ τα επόμενα δύο χρόνια, επειδή ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών του.

Όπως αναφέρει η Daily Star ο ίδιος εξήγησε: «Θα προσπαθήσω να φύγω από την Αμερική το 2027. Νομίζω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες περνούν μια πολύ δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το καταλαβαίνουν αυτό. Είμαστε μια νέα χώρα. Όσο κι αν πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο, στην πραγματικότητα διανύουμε το πρώιμο μέρος της εφηβείας μας ως έθνος».

«Μπορείτε να το δείτε να διαδραματίζεται καθημερινά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μπορείτε να το δείτε στο ρόλο μας στα γεωπολιτικά γεγονότα, μπορείτε να δείτε ότι υποφέρουμε καθώς προσπαθούμε να αυτοπροσδιοριστούμε. Δεν ξέρουμε αν θέλουμε να είμαστε μια πραγματική δημοκρατία ή αν θέλουμε να είμαστε μια μερική δημοκρατία; Θέλουμε να τους αντιμετωπίζουμε όλους ως ίσους; Παλεύουμε».